Mexicanca Ana Gonzalez a pozat goală în cadă, acoperită cu petale de flori! Vezi cât de provocatoare este iubita lui Iulian Pîtea!

Aflat în vacanţă, mexicanca Ana Gonzalez a pozat goală în cadă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fanii au văzut că mexicanca Ana Gonzalez a pozat goală în cadă. Surferiţa care s-a îndrăgostit de Iulian Pîtea la Exatlon se află în vacanţă într-o staţiune mexicană şi se răsfaţă cât de mult poate. După o incursiune în larg cu placa de surf, ea s-a relaxat în baia camerei sale.

Citeste si: Beatrice Olaru şi Iulian Pîtea, sfaturi pentru noii concurenţi de la Exatlon: "Când corpul nu te mai ascultă, să îţi aduci aminte cu ce gânduri ai plecat de acasă"

Citeste si: Mexicanca Ana Laura l-a dat de gol pe Iulian Pîtea! Ce a făcut Războinicul când s-a întâlnit cu ea: "Abia acum am înţeles"

Citeste si: Ciprian Silaşi şi Iulian Pîtea au fost cei mai buni prieteni la Exatlon, dar ce se întâmplă acum între ei! Ce s-a petrecut cu ”războinicii” chiar în urmă cu câteva zile

Mexicanca Ana Gonzalez a pozat goală în cadă: „Flori, bule, apă şi linişte” 

Ana a umplut cada şi a pus în apă mai multe petale de flori, după care a intrat şi ea în baie. Mexicanca a fost fotografiată în timp ce savura momentele de relaxare. „Flori, bule, apă şi linişte”, a postat Gonzalez. (vezi cu ce femeie a petrecut Iulian Pîtea de Sărbători)

Mexicanca Ana Gonzalez a pozat goală în cadă. Ana şi Iulian s-au cunoscut la Exatlon

E clar că mexicanca Ana Gonzalez a pozat goală în cadă. Iulian Pîtea şi Ana Laura Gonzalez s-au cunoscut la Exatlon, în timpul confruntărilor internaţionale, s-au sărutat şi şi-au făcut promisiuni că se vor revedea atunci când vor putea. Pîtea şi Ana Laura păreau să fie la început de drum într-o frumoasă poveste de dragoste născută în Republica Dominicană care continuă şi în prezent, în ciuda distanţei ce îi separă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate