Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se află în recuperare medicală. Ce au spus medicii

Medicii susțin că în urma unei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a început să facă progrese față de lunile trecute.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

Medicii susțin că în urma unei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a început să facă progrese față de lunile trecute.

Starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este una stabilă, ba mai mult decât atât, medicii susțin că în urma ultimei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o, artista a început să facă progrese față de lunile trecute.


In articol:

Citeste si: Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara, mutata de la Terapie Intensiva

Citeste si: Maria Macsim Nicoară a ieșit din coma! Se așteaptă ca mezzosoprana să spună ce s-a întâmplat în vila din Aroneanu

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit un incident tragic, aceasta a căzut de pe scări anul acesta în luna mai, iar soțul artistei este bănuit că el ar fi împins-o pe scări. În plus, în urma incidentului una dintre surorile mezzosopranei le-a spus magistraților din Iași să o lase pe artistă în grija ei.

Citeste si: A fost găsită marea comoară a lui Maradona. Era ascunsă într-un depozit - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Rudele artistei au cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului acesteia

Mama artistei și sora acesteia au cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului Mariei Macsim Nicoară. De asemenea, cele două au declarat că își doresc ca soțul mezzosopranei să păstreze o distanță minima de 100 de metri față de artistă. Ulterior, solicitarea le-a fost respinsă.

„Instanța dispune numirea petentei E.H. în calitate de curator al intimatei Maria Macsim Nicoară, pentru încasarea veniturilor de natură salarială, pentru administrarea bunurilor, precum și pentru apărarea intereselor acesteia în condiții corespunzătoare, în limitele mandatului general, care are ca obiect încheierea actelor juridice de administrare și de conservare’, au precizat judecătorii.

În prezent, cauzele producerii accidentului nu au fost stabilite și tot ce s-a petrecut în casa soților Macsim Nicoară rămâne un mister. În continuare, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se află în recuperare medicală.

Maria Macsim Nicoară
Maria Macsim Nicoară [Sursa foto: Facebook]

Sursa: Cancan.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 6 Decembrie 2020: astăzi Racii se lovesc de o problemă de sănătate

Se vor bucura de mai multa LIBERTATE! Raed Arafat, anunțul pe care toți românii trebuie să-l știe

Mircea Badea, jignire absolut șocantă la adresa Andreei Esca. Umilință fără precedent: ce a dezvăluit despre vedeta Pro Tv este extrem de jenant

Care este, de fapt, numele real al lui Tzancă Uraganul. Iată ce scrie în buletinul său

S-a aflat cine este tatăl copilului Sabinei, femeia ucisă și incendiată pe un câmp din Ghimpați!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies