Angelica și Niculina Stoican

Angelica și Niculina Stoican

Vedete

"Mi-a fost profesor de literatură" Angelica Stoican a trăit o iubire interzisă. Ce relație au avut părinții Niculinei Stoican și care a fost motivul pentru care artista nu a vorbit niciodată cu tatăl ei

Angelica Stoican nu a putut fi alături de bărbatul pe care l-a iubit. Mama Niculinei Stoican are o poveste de viață impresionantă.

Angelica Stoican a trăit prin cea mai frumoasă poveste de dragoste, însă în același timp s-a ales și cu multă suferință. Interpreta de muzică populară s-a îndrăgostit de profesorul său de literatură și din iubirea lor a rezultat o fiică, însă cei doi nu au putut avea o relație niciodată.

Angelica Stoica, poveste de iubire interzisă 

Cântăreața a trăit o poveste de dragoste ca în filme. A fost îndrăgostită până peste cap de profesorul de literatură, care, la rândul său și-a arătat sentimentele de dragoste pentru ea, însă nu au putut construi o familie împreună niciodată.

Angelica Stoican a avut parte de o lecție dură de la viață, întrucât bărbatul pe care îl iubea avea familie și era însurat. Cu toate acestea, a primit dragoste și atenție din partea lui, iar din rodul iubirii lor a rezultat Niculina Stoican.

El mi-a fost profesor de literatură. Din clasa a VII-a a început povestea… era un om foarte moral, nu avea ieșiri, dar pur și simplu s-a îndrăgostit de mine și eu m-am îndrăgostit de 10 ori mai mult de el.

Nu știam eu ce e dragostea, era ceva platonic, îmi scria poezii, scrisori.

Apoi am plecat la liceu, unde îmi făceau și alți băieți curte, dar eu simțeam că sufletul meu este aprins, era păcat să dau naștere la alte legături”, i-a mărturisit Angelica Stoican regretatului cântăreț Aurelian Preda, conform viva.ro.

Angelica și Niculina Stoican
Angelica și Niculina Stoican[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce relația a avut Niculina Stoican cu tatăl său natural

Niculina Stoican  a trecut prin momente dificile atunci când și-a dat seama că tatăl ei nu își dorește să o cunoască. Interpreta de muzică populară mărturisește că nu au vorbit niciodată, pentru că bărbatul a încercat întotdeauna să păstreze distanța față de ea:

"Eu nu am vorbit niciodată cu el pentru că nu mi s-a dat voie. Este foarte dureros să mergi să îi duci scrisoare la nuntă tatălui tău şi el să nu vrea nici măcar să te vadă", a mărturisit Niculina Stoican, potrivit Libertatea.

Artista susține că tatăl ei nu a avut curajul de a recunoaște iubirea pe care i-a purtat-o mamei sale. Pe cealaltă parte, Angelica Stoican a fost îndrăgostită de bărbat, iar sentimentele pe care le-a trăit au fost puternice și sincere.

Citește și: Gestul prin care Niculina Stoican l-a emoționat până la lacrimi pe Nicolae Botgros. Cum arată darul care l-a lăsat fără cuvinte: "Este un om foarte special"| EXCLUSIV

Citește și: "M-a analizat la fiecare apariție". Niculina Stoican a dezvăluit cum a ajutat-o Angelica Stoican să treacă peste cele mai dificile momente din carieră| EXCLUSIV

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Între el şi mama mea a fost o iubire profundă dar s-a sfârşit urât din cauză că el nu a avut puterea să recunoască că iubeşte o femeie mai tânără decât el. Mama l-a iubit profund şi acum încă i se umplu de lacrimi ochii când vorbeşte despre el”, a povestit interpreta la Acasă TV.

Cântăreața a adăugat faptul că și-a văzut tatăl o singură dată, la o nuntă, însă i-a fost rușine până să îl și privească.

A fost o femeie foarte rea care l-a ţinut îngrădit cu sentimente pe care el nu le-a avut. La un moment dat, când tata a văzut-o pe mama la televizor, soţia lui i-a spart televizorul”, a mai spus Niculina Stoican, conform sursei citate anterior.

Niculina Stoican

Niculina Stoican

[Sursa foto: Facebook]