“Mi-am incarcat telefonul la 100% intr-un minut” - Ce se intampla cu adevarat daca bagi un iPhone 6 in cuptorul cu microunde

O pacaleala face victime printre cei care tocmai si-au cumparat cel mai nou model de iPhone. Se numeste Wave si daca aveti telefon de la Apple neaparat trebuie sa aflati despre ce este vorba.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere“Wave” ar fi un feature din iOS 8 care v-ar permite sa va incarcati iPhone-ul “cu ajutorul frecventelor de microunde”, adica folosind orice cuptor cu microunde. Anuntul care prezinta aceasta functionalitate arata foarte serios, foloseste aceeasi grafica si aceleasi fonturi ca anunturile reale de la Apple, scrie stirileprotv.ro.

Multi utilizatori ai retelelor sociale s-au grabit sa testeze “Wave” – prilej cu care si-au distrus telefoanele, fie ele mai vechi sau din ultima generatie, adica iPhone6.

Pe Twitter au aparut deja avertismente care-i avertizeaza pe fanii produselor Apple ca “Wave” e o pacaleala.

Cu toate acestea testimonialele false scrise de glumeti care spun ca si-au incarcat iPhone-ul aproape imediat tinandu-l in cuptorul cu microunde sunt destul de multe. “Mi-am incarcat telefonul la 100% intr-un minut”, a scris unul dintre acestia iar altii sustin ca este “cea mai buna functionalitate noua din iOS 8”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate