Mica ar fi implinit azi 32 de ani. Uite cat de talentata era "Printesa de la Abracadabra"! Aceasta melodie cantata de ea iti va smulge o lacrima!

Michaela Niculescu ar fi implinit astazi 32 de ani. Povestea "Printesei de la Abracadabra" s-a terminat tragic, in luna martie a acestui an, cand frumoasa Mica s-a stins pe un pat de spital din cauza mai multor complicatii. Prietenii nu au uitat-o si i-au cinstit memoria.

Distribuie pe:

Autor:


fara descriereFrumoasa Michaela Niculescu ar fi implinit astazi 32 de aniStirea ca Mica de la Abracadabra a pierdut lupta cu boala, in luna martie a acestui an, a socat o tara intreaga. Toata lumea o iubea pe cea, care, la inceputul anilor '90 ne-a incantat cu sute de scenete sau melodii in cadrul emisiunii Abracadabra.
Prietenii au omagiat-o postand pe retelele de socializare fotografii din copilarie, atunci cand Mica si-a castigat porecla kalooga_36441" Printesa de la Abracadabra".

Acestea sunt fotografiile inedite publicate de prietenii Micai. Imaginile sunt surprinse in diverse momente din turneele echipei Abracadabra:
fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere
Mai mult, o cunostinta a incarcat un clip in care Michaela Niculescu interpreteaza o melodie pe scena Hard Rock Cafe, intr-o seara de karaoke. Momentul smulge o lacrima oricui a cunoscut-o pe Mica, in particular sau de la televizor. Michaela canta atat de bine, cu o voce puternica si sigura exact ca o artista veritabila. Muzica era marea ei pasiune, Mica fiind nelipsita de la noptile de karaoke din diverse cluburi de profil.
Disparitia ei prematura a lasat un gol imens in sufletele tuturor generatiilor care au urmarit Abracadabra editie cu editie, a cunoscutilor si mai ales in sufletele parintilor, ea fiind unicul lor copil.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate