Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones au petrecut împreună de Halloween

Actorul american Michael Douglas a declarat, vineri, într-o emisiune TV, că a petrecut sărbătoarea de Halloween alături de soţia sa, Catherine Zeta-Jones, şi de cei doi copii ai lor, în Westchester County, New York, unde au o locuinţă, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Fiul meu Dylan a fost hobbit, fiica mea Carys a fost un fel de flapper (fată care abordează un stil vestimentar din anii 1920, n.r.), iar Catherine a fost Alba ca Zăpada", a spus actorul în vârstă de 69 de ani, în emisiunea kalooga_36441" Live With Kelly & Michael" de la postul de televiziune CTV.

Această declaraţie vine la o zi după ce publicaţia Daily News a scris că Michael Douglas le-a spus prietenilor, marţi, că s-a împăcat cu soţia lui, după o scurtă despărţire pe perioada verii.

Înainte de această declaraţie a actorului au mai existat informaţii potrivit cărora cele două staruri încearcă să-şi refacă relaţia, după ce în august au anunţat că s-au separat.

Daily News scrie că separarea celor doi a fost benefică, actorii dându-şi seama că nu vor să renunţe la toţi anii în care au fost împreună. Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones vor sărbători, pe 18 noiembrie, 13 ani de căsnicie.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au împreună doi copii, Dylan, în vârstă de 13 ani, şi Carys, în vârstă de 10 ani.

Înainte de despărţirea lor din luna august, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv împotriva unui "cancer la gât", iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară. Michael Douglas a declarat ulterior că a minţit în legătură cu diagnosticul de cancer la gât, actorul american urmând de fapt un tratament împotriva cancerului la limbă.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate