Michael Jackson a 'lansat' un videoclip nou

Casa de discuri Epic Records a lansat videoclipul unui "nou" cântec al cântăreţului Michael Jackson pe platforma de microblogging Twitter.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Iniţiativa reprezintă o reuşită majoră pentru această reţea de socializare, care este folosită de obicei pentru a furniza utilizatorilor ei link-uri către materialele publicate de alte site-uri şi reţele online.

Pentru a promova evenimentul, Twitter a creat o hartă care prezintă topul cu cele mai redistribuite pe Twitter piese lansate de megastar în diferite ţări, informează bbc.co.uk.

Cântecul, intitulat "A Place with no Name", provine de cel mai recent album postum al cântăreţului Michael Jackson, "Xcape", ce include o serie de cântece originale înregistrate de artistul american între anii 1983 şi 1999.

Acel album a ajuns pe primul loc în topul britanic în luna mai.fara descriere

Noua lansare a avut loc în aceeaşi săptămână în care Twitter a anunţat că intenţionează să aducă "mai multe videoclipuri pe peretele utilizatorilor".

Compania americană a anunţat, de asemenea, faptul că va obţine venituri suplimentare din taxarea "spaţiilor promovate".

"Oferim publicitarilor şansa de a-şi lansa reclamele pe baza unui nou model de publicitate de tipul «cost per view» (CPV)", a declarat David Regan, producător TV şi Video al companiei americane.

"Asta înseamnă că publicitarii vor fi taxaţi doar atunci când utilizatorul începe să vizualizeze acel material video", a adăugat el.

Twitter a început să difuzeze materiale video în 2012, atunci când a permis utilizatorilor să includă în mesajele lor link-uri de pe YouTube.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate