Michael Schumacher nu mai este in coma! Anuntul bomba despre fostul campion de Formula 1

Un celebru specialist medical a anuntat ca Michael Schumacher nu mai este in coma. Steven Laureys a explicat cand a iesit fostul campion de Formula 1 din aceasta stare. Din nefericire, vestile pe care experta le-a dat in privinta lui Michael Schumacher nu sunt imbucuratoare.

Autor: A. I.

“Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este de multă vreme în comă. Coma durează câteva zile sau câteva săptămâni. Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt. Creierul îşi poate reveni chiar şi după un an sau mai mult, dar evoluţia este foarte lentă, iar preţul este o imensă muncă pentru reabilitare. În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atât de afectat încât recuperarea intelectuală este puţin probabilă.

Timpul este împotriva noastră”, a declarat Steven Laureys, director de cercetare la National Fund for Scientific Research, o institutie de cercetare din Belgia.

Michael Schumacher (49 de ani) a suferit un accident teribil la schi pe 29 decembrie 2013. Septuplul campion mondial de Formula 1 a suferit rani grave la cap si a intrat in coma dupa accident. De atunci vestile legate starea de sanatate a fostului pilot au fost destul de rare, familia lui Michael Schumacher alegand o discretie maxima in privinta acestui subiect.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies