Michi de la Şuie Paparude a fost transferat in Bucuresti! Vezi cum se simte

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a fost transferat, vineri după-amiază, de la Timişoara la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Capitală, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePotrivit sursei citate, liderul trupei, adus în Bucureşti de la Spitalul Judeţean Timişoara, "a fost preluat şi predat în stare stabilă".

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a suferit un infarct miocardic, în noaptea de 19 spre 20 octombrie, la finalul unui concert susţinut la Timişoara.

Colegii de trupă, care au şi sunat la 112, afirmau că acesta le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi acesta s-a prăbuşit la pământ. În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă.

Liderul formaţiei Şuie Paparude a fost în comă indusă de medicamente, medicii spunând că starea lui nu era "foarte încurajatoare", dar că nu avea leziuni hemoragice cerebrale. După ce a ieşit din coma indusă, a fost intubat din nou, deoarece nu putea respira singur.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate