Micul Hercule, in mijlocul unui nou scandal! "Tatal incuie usa cand vine Protectia Copilului! Giuliano s-a oprit din crestere din cauza antrenamentelor"

Scandalul dintre tatal celui mai puternic copil din Romania si autoritatile locale din comuna Icoana, jud Olt, devine din ce in ce mai acut.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereGiuliano Stroe are noua ani si este deja un gimnast desavarsitDupa dezvalurile WOWbiz.ro legate de faptul ca Iulian Stroe, tatal Micului Hercule din Olt a ajuns la cutite cu primarul pentru o bucata de pamant, a venit randul edilului din Icoana sa cotraatace. Primarul a explicat pentru WOWbiz.ro ca nu are cum sa cedeze pamantul de langa curtea lui Iulian Stroe pentru ca aceasta face parte din islazul comunal. "Iulian Stroe a depus o cerere pe 18 mai la primarie prin care solicita aceasta parcela. Cererea a fost supusa votului in consiliul local si a fost respinsa. De fapt, el sta la marginea islazului, deci poate sa-si pasca vaca oricand doreste acolo. El vrea, insa, sa ingradeasca terenul, dar si calea de acces catre islaz, pentru ca are niste conflicte cu vreo 3-4 vecini si vrea sa le arate cat de tare este el”, a povestit Gheorghe Perieteanu pentru WOWbiz.ro.fara descriereGheorghe Perieteanu, primarul din Icoana, OltPrimarul spune ca nu a alimentat in nici un fel acest conflict, chiar daca tatal micului Giuliano sustine ca Perieteanu vrea sa se razbune pe el pentru ca mama lui l-a dat in judecata cu multi ani in urma pentru coruptie. "Eu n-am nimic cu acet om, as putea spune chiar ca am fost in relatii bune. Mama lui a solicitat 5.000 de metri patrati cu mai multi ani in urma, iar cererea ei s-a aprobat. Asa ca Iulian Stroe poate sa cultive acolo iarba pentru iarna daca doreste”, ne-a mai spus Perieteanu.

Edilul atrage insa atentia asupra unor lucruri grave care se intampla in familia Micului Hercule. "Iulian Stroe se incuie in casa atunci cand vin inspectorii de la Protectia Copilului. Nici pe noi, de la primarie, nu ne mai lasa sa intram. Nu stiu daca e normal sa supui copiii la astfel de antrenamente, insa e vizibil pentru toata lumea ca baietii lui au ramas mici de statura. Giuliano are 9 ani si s-a oprit din crestere. E pacat de el, este un copil cuminte, la scoala are rezultate bune. Si acasa are conditii bune de trai, insa problema este cu tatal lui”, a mai spus primarul pentru WOWbiz.ro.

Giuliano Stroe este considerat un copil-minune, el uimind intreaga lume prin forta si mobilitatea lui. In ultimul an s-a declansat insa un adevarat scandal in jurul copilului, tatal fiind acuzat ca-si exploateaza copilul, dupa ce mai multe filmulete cu antrenamentele extrem de grele ale micutului au ajuns pe Youtube. Recent, tatal lui Giuliano a postat un film in care Giuliano si fratele lui consuma suplimente alimentare compuse din fibre pe care de obicei doar culturistii le folosesc.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate