Micul “Mozart” e mare iubaret! Marius Moga a combinat doua “bunaciuni” intr-o seara! Una l-a zapacit total!

Invitat la un eveniment monden, Marius Moga a facut ravagii printre frumoasele Capitalei. Artistul a flirtat toata seara cu o femeie, dar a plecat din local cu alta. ##VIDEO5931##

Distribuie pe:

Autor: Adi Voicu, Cristi Dobre

fara descriereDupa despartirea de Iulia Vantur, Marius Moga s-a transformat intr-un adevarat "Casanova". Artistul nu si-a mai facut nicio relatie stabila, pana in prezent, si a preferat sa cunoasca tot mai multe femei. Micul "Mozart" a incercat sa-si tina viata personala cat mai ferita de ochii vigilenti ai presei, dar paparazzii WOWbiz l-au prins in offside pe Moga.

fara descriereInvitat la un eveniment monden, compozitorul roman a facut ravagii printre fetele prezente in acel local. Artistul a flirtat toate seara cu o tanara frumoasa, care, culmea!, semana si foarte bine cu Iulia Vantur.

fara descriereZapacit total, Moga a tinut-o in brate mai tot timpul pe aceasta si i-a soptit vorbe dulci la ureche. Desi totul parea clar, micul "Mozart" a suprins pe toata lumea la plecare, atunci cand a iesit de la eveniment cu alta femeie. Cu aceasta, Marius Moga a mers intr-un club din Capitala si a fost foarte atent cu ea, lasand impresia ca intre ei este mult mai mult decat o simpla relatie de prietenie.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate