Mihaela Anghel, prima asistentă vaccinată, s-a confruntat cu reacții supărătoare după imunizare! Ce a afectat-o cel mai mult

Mihaela Anghel a primit a doua doză de vaccin, după 21 de zile de la prima imunzare.

Mihaela Anghel
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Pe 27 decembrie, campania de vaccinare anti-covid din România a devutat cu imunizarea Mihaelei Anghel, asistentă la Intitutul Matei Balș din Capitală și parte a echipei are a tratat primul caz de Covid-19 din țară.

Recent, aceasta a primit și a doua doză de ser și a dezvăluit care au fost reacțiile post covid care au supărat-o cel mai mult. 

Mihaela Anghel, ce reacții post Covid-19 au deranjat-o 

Prima persoană vaccinată anti-covid din România a declarat pentru prima oară care au fost reacțiile de după imunizare care i-au dat bătăi de cap. Nu este vorba despre reacții adverse de la vaccin, ci despre comentariile jignitoare ale internauților, în special a celor care nu cred în eficiența vaccinului. 

Pe internet, internauții au scris o avalanșă de comentarii legate de imunizarea anti-covid la nivel mondial.

Vaccin
Asistenta a primit și a doua doză de vaccin [Sursa foto: Pexels ]

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

„În prima zi m-au afectat puțin, ulterior am încercat să nu le mai citesc, am încercat să nu mă afecteze.

Eu m-am simțit privilegiată, am mulțumit tuturor că am fost aleasă să fiu prima persoană vaccinată din România. Din moment ce mi-am ales meseria asta, nu mi-a fost teamă”,  a spus asistenta, potrivit Digi24.

Ieri, după 21 de zile de la prima imunizare, Mihaela Anghel a primit rapelul

Asistenta a tratat primul caz de coronavirus din România 

Mihaela Anghel a dezvăluit că medicii își pun toată speranța în acest vaccin, prin care își doresc să scape de virusul SARS-COV-2. Situația din

spital este destul de grea, iar cadrele medicale abia mai fac faț fluxului de bolnavi de Covid-19. Tocmai de aceea, spune ea, este important ca oamenii să se protejeze și să-și întărească sistemul imunitar. 

Nici acum nu a uitat ziua în care pe ușile Spitalului Matei Balș a intrat și primul caz de coronavirus din România. Asistenta a făcut parte din echipa medicală care i-a acordat îngrijiri pacientului. 

Citeste si: Medicul Adrian Streinu Cercel: ”La șapte zile după a doua doză de vaccin, putem fluiera liniștiți”

”Îmi amintesc încă din noaptea aia, la 12 jumătate când am aflat că o să ajungă primul pacient. Am rămas blocaţi toţi. Nu ştiam ce să facem. O emoţie groaznică, nu ştiam cu ce ne confruntăm. Eram şi eu speriată şi tremuram toată dar a trebuit să fiu tare pentru pacient”, a povestit ea la sfârșitul anului trecut. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce pățesc oamenii care refuză să se vaccineze. Medicul Virgil Musta: „ Peste 50% dintre cei care fac boala în formă medie și severă rămân cu sechele”

Coronavirus Marea Britanie: Carantină pentru oricine vine din străinătate

Masca de protecție va fi obligatorie până în 2023. Iată ce spune medicul Adrian Streinu Cercel

Selly, luat la rost de către Mircea Badea, după ce a fost amendat: „Există manelotecă”

SUPER COMOARA României de care s-a ales praful. Era considerată al doilea tezaur al țării

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Șapte greșeli al părinților care pot afecta grav dezvoltarea copiilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies