Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă! Vezi cum s-a încheiat procesul în care fosta soţie a lui Borcea a fost pârât!

Într-un proces, Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă din domeniul agriculturii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De curând, Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă. Numele fostei soţii a lui Cristi Borcea apare ca “pârât” într-un proces care s-a judecat la Tribunalul Arad, alături de alte patru persoane, reclamant fiind o firmă care activează în domeniul agriculturii, furnizor de utilaje şi de soluţii pentru îngrijirea viilor şi livezilor.

Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă.
A fost judecată pentru “atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă”

Firma respectivă a intrat în faliment, iar Mihaela Borcea şi celelalte pesoane au fost date în judecată pentru “atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă”. Dosarul a fost înregistrat pe 6 aprilie 2017 şi, după două cauze amânate, verdictul a venit, pe 20 martie 2018. Din fericire pentru Mihaela Borcea, acesta i-a fost favorabil. (vezi în ce staţiune celebră construieşte Cristi Borcea un bloc cu 7 etaje )

Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă. S-a constatat perimarea acţiunii civile

La Tribunal, Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă. “Constată perimarea acţiunii civile formulată de reclamanta împotriva pârâţilor. Obligă reclamanta să plătească pârâtei Borcea Mihaela Mariana suma de 2380 lei cu titlu de onorariu avocaţial. Definitivă”, se arată în hotărârea judecătorilor. Firma aflată în faliment nu a făcut recurs, astfel că procesul s-a încheiat. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Specialistul în astrologie, Ioan Burculeţ, aruncă bomba: Mariajul cu Valentina Pelinel nu va fi ultimul pentru Cristi Borcea! EXCLUSIV

Alina Vidican îi strică Sărbătorile de Iarnă Valentinei Pelinel! Ce va face fosta nevastă a lui Borcea o va enerva cumplit pe actuala EXCLUSIV

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei”

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Nicu Ceaușescu îi spune adio Janinei Matei și bun venit Danielei Vlădescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies