Vedete

Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă! Vezi cum s-a încheiat procesul în care fosta soţie a lui Borcea a fost pârât!

Într-un proces, Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă din domeniul agriculturii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă! Vezi cum s-a încheiat procesul în care fosta soţie a  lui Borcea a fost pârât!icon photo

De curând, Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă. Numele fostei soţii a lui Cristi Borcea apare ca “pârât” într-un proces care s-a judecat la Tribunalul Arad, alături de alte patru persoane, reclamant fiind o firmă care activează în domeniul agriculturii, furnizor de utilaje şi de soluţii pentru îngrijirea viilor şi livezilor.

Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă. A fost judecată pentru “atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă”

Firma respectivă a intrat în faliment, iar Mihaela Borcea şi celelalte pesoane au fost date în judecată pentru “atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă”. Dosarul a fost înregistrat pe 6 aprilie 2017 şi, după două cauze amânate, verdictul a venit, pe 20 martie 2018. Din fericire pentru Mihaela Borcea, acesta i-a fost favorabil. (vezi în ce staţiune celebră construieşte Cristi Borcea un bloc cu 7 etaje)

Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă! Vezi cum s-a încheiat procesul în care fosta soţie a  lui Borcea a fost pârât!

Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă. S-a constatat perimarea acţiunii civile

La Tribunal, Mihaela Borcea a fost acuzată că a falimentat o firmă. “Constată perimarea acţiunii civile formulată de reclamanta împotriva pârâţilor. Obligă reclamanta să plătească pârâtei Borcea Mihaela Mariana suma de 2380 lei cu titlu de onorariu avocaţial. Definitivă”, se arată în hotărârea judecătorilor. Firma aflată în faliment nu a făcut recurs, astfel că procesul s-a încheiat. 

 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune