Vedete

Mihaela Borcea este ingropata in datorii uriase! Vezi cum s-a ales praful de afacerea de suflet a primei sotii a fostului sef de la Dinamo | EXCLUSIV

Conform rezultatelor financiare, Mihaela Borcea este ingropata in datorii uriase. Ea este patroana unei clinici de infrumusetare care nu-i mai aduce profit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Mihaela Borcea este ingropata in datorii uriase! Vezi cum s-a ales praful de afacerea de suflet a primei sotii a fostului sef de la Dinamo | EXCLUSIVicon photo

Potrivit cifrelor de la Ministerul de Finante, Mihaela Borcea este ingropata in datorii uriase. Prima sotie a lui Cristi Borcea se ocupa de mai multe afaceri, dar cea mai importanta este clinica ei de infrumusetare, care ofera tratamente impotriva imbatranirii, servicii de coafor, frizerie, cosmetica faciala si corporala, manichiura, pedichiura, dar si estetica dentara. (vezi cum a preluat Valentina Pelinel controlul asupra afacerilor fostelor sotii ale lui Borcea)

Mihaela Borcea este ingropata in datorii uriase. In ultimiii trei ani a pierdut 380.000 de euro

Anul fiscal 2017 a fost unul slab pentru firma prin care isi deruleza afacerea clinica Mihaelei Borcea. Astfel, s-a raportat o pierdere de 618.888 de lei, la fel cum s-a intamplat si in 2016 (622.704 lei) si 2015 (471.277 de lei). In acesti ani, piederea totala inregistrata a fost de 1,7 milioane de lei (aproximativ 380.000 de euro).

Mihaela Borcea este ingropata in datorii uriase. Suma este de 2,6 milioane de euro

Firma detinuta de Mihaela Borcea este ingropata in datorii uriase. Nu doar rubrica pierderii nete este dezastruoasa, ci si cea a datoriilor totale, suma fiind una ametitoare, de 12.282.119 lei, adica aproximativ 2,6 milioane de euro! Cel mai bun an din activitatea firmei Mihalelei Borcea a fost 2014, cand s-a bifat un profit net de 3,2 milioane de lei (aproximativ 730.000 de euro).

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune