LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Mihaela Drafta, extrem de sexy! Vezi ce decolteu irezistibil şi buze fierbinti are vedeta!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Mihaela Drafta s-a lăsat fotografiată zilele trecute în cadrul unei şedinţe foto pe terasa showroom-ului său din zona Kiseleff a Bucurestiului.

Vedeta va lansa în curând, împreuna cu o revistă glossy, un proiect online cu totul inedit pentru presa românească, despre care nu vrea deocamdată să divulge prea multe informaţii.

Recunoscută pentru personalitatea sa conservatoare şi clasică, Mihaela va etala în recentul pictorial o imagine a femeii fatale, seducătoare.

De altfel, pentru această şedinţă foto, creatoarea de modă s-a inspirat din cuvintele lui Coco Chanel: "O femeie este frumoasă la 20 de ani, fermecătoare la 40 şi irezistibilă întreaga viaţă".

Pe pagina sa de Facebook, Mihaela Drafta a postat o fotografie de la realizarea pictorialului, în care etalează un decolteu de-a dreptul irezistil şi buze extrem de sexy, scoase foarte bine în evidenţă de make up artistul Ana Maria Mărgineanu, prietena creatoarei de modă şi proprietara salonului de frumuseţe Salon Tosca Beautique din Bucureşti.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate