Mihaela, o tânără de 27 de ani, a fost violată, băgată într-un sac și aruncată în pădure! Cine este agresorul

Mihaela, o prostituată din Bârlad, a trecut prin chinuri îngrozitoare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Mihaela, o tânără de 27 de ani din Bârlad, a trecut prin chinuri groaznie. Fata este prostituată și a fost ademenită de un bărbat de 40 de ani la el acasă, unde i-a promis bani pentru a întreține relații intime cu el. Acolo, însă a început coșmarul. Fata a fost legată, violată, bătută și apoi băgată într-un sac și aruncată în pădure.

Agresorul se numește Gheorghe Brăescu, are 40 de ani și este singur. Chiar anunțase pe Facebook acest lucru. „Îmi caut jumătatea”, scrisese el pe pagina lui.

Citeste si: Cazul Sorina se repetă? O fetiță de șapte ani va fi luată cu forța de la familia la care locuiește în plasament: „Noi nu dăm fetița”

Citeste si: Imagini colosale cu o vedetă din România! Ce a ajuns să facă, în parcare pe când credea că nu o vede nimeni? Imagini paparazzi

Citeste si: În urmă cu un an, Nicoleta Luciu pierduse lupta cu kilogramele! Cum arată cel mai tare iepuraș Playboy din România, la 39 de ani, după ce a slăbit

Prostituata din Bârlad, băgată într-un sac și aruncată în pădure

Nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat între Mihaela și agresorul ei. Cert este că, la un moment dat, a băgat-o într-un sac și a dus-o cu o căruță lângă o pădure, unde a aruncat-o. Femeia a reușit să iasă din sac și a cerut ajutorul unei localnice, relateavă vremeanoua.ro.

După ce Mihaela a povestit totul polițiștilor, aceștia l-au prins pe Gheorghe Brăescu și au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal si de viol.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate