Mihaela, prima soție a lui Mihai Constantinescu, declarații emoționante la doi ani de la moartea artistului: "Sunt atât de triste aceste zile..."

Fosta parteneră a regretatului artist va face o slujbă de pomenire în amintirea bărbatului, la doi ani de când s-a stins din viață.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

În curând se vor împlini doi ani de când marele Mihai Constantinescu a plecat la cele veșnice, lăsând în urmă o carieră de succes și oameni care l-au iubit.

Cu această ocazie, Mihaela Constantinescu, prima soție a artistului, a mărturisit că își dorește să îl pomenească pe cel care i-a fost partener așa cum se cuvine, motiv pentru care va organiza un parastas, la un azil de bătrâni.

Citeste si: Ultima conversație dintre Mihai Constantinescu și fosta lui soție, cu câteva ore înainte să moară! Dezvăluiri emoționante

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, omagiu la doi ani de la moartea artistului

Mihaela Constantinescu a mărturisit că durerea provocată de moartea fostului ei soț nu va dispărea niciodată. Chiar dacă ea și artistul erau divorțați în perioada în care Mihai Constantinescu s-a stins din viață, femeia a păstrat întotdeauna legătura cu Simona, cea alături de care solistul își regăsise fericirea.

Mihaela a declarat că nu îl va uita niciodată pe Mihai Constantinescu

Mihaela și Mihai Constantinescu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Mai mult, Mihaela a recunoscut că amintirea fostului soț vă dăinui mereu în inima ei și nu va înceta niciodată să îl pomenească, ori de câte ori va avea ocazia: "Voi face parastas, la un azil de bătrâni, unde am făcut de fiecare dată. Voi merge la cimitir și voi depune o coroană de flori din mătase, așa cum îi duc mereu. Sunt atât de triste aceste zile…", a declarat Mihaela Constantinescu, pentru Impact.ro.

Mihaela va organiza un parastas în amintirea lui Mihai Constantinescu

Mihaela și Mihai Constantinescu

[Sursa foto: Facebook]

"Îmi este foarte greu să trăiesc fără Mihai"

Mihaela a povestit, puternic emoționată, că îi este extrem de greu să trăiască fără de cel care i-a fost soț o perioadă bună de timp. Fosta parteneră a lui Mihai Constantinescu nu se poate obișnui nici acum cu lipsa artistului, iar singurul loc unde își mai regăsește refugiul sunt amintirile: "Îmi este foarte greu să trăiesc fără Mihai.

Îl caut și îl găsesc în amintirile noastre, amintiri pe care nu ni le poate fura nimeni, nici măcar moartea. Dar nu este destul. Mi-e dor de ochii lui, de zâmbetul lui, de vocea lui. Mi-e dor să îl sun și să îi scriu un mesaj la care să îmi răspundă. Mihai nu va fi niciodată o amintire.

Citeste si: Cum arată mormântul lui MIhai Constantinescu, la un an de la moartea cântărețului! Dezvăluirile primei soții: ”Mi-e dor de tine în fiecare zi”

El a fost, este și va fi întotdeauna o prezență inefabilă în viața mea. Unicitatea lui mi-a marcat existența și îl voi iubi întotdeauna. Am trăit împreună o poveste de iubire unică, care ne-a permis să nu ne despărțim niciodată…Îi port iubire și recunoștință și îi îmbrățisez amintirea cu lacrimi, cu gânduri și cu sentimente eterne.", a mai spus  prima soție a lui Mihai Constantinescu, pentru sursa citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihaela Constantinescu, despre durerea pe care o simte zi de zi, după moartea lui Mihai Constantinescu: „Nu reușesc să nu mă trezesc noaptea fără să îl văd plecând”

Mihaela Constantinescu a vorbit cu lacrimi în ochi despre povestea de iubire cu Mihai Constantinescu: La 12 ani i-am spus mamei mele: „Eu am să mă căsătoresc cu el”

Mesajul plin de durere al Simonei, văduva lui Mihai Constantinescu: "Rămâi iubirea mea"

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Lovitură totală pentru cei vaccinați cu ambele doze. Au anunțat acum

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies