Mihaela Rădulescu a fost bătută în copilărie! Vedeta și-a acuzat părinții: "Dacă le fac o vină, e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj”

Mihaela Rădulescu a fost bătută în copilărie, pe vremea când făcea gimnastică ritmică.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Mihaela Rădulescu a fost bătută în copilărie, în timpul antrenamenelor de gimanstică ritmică pe care le făcea în orașul natal, Piatra-Neamț. "Daca le fac o vina parintilor mei e ca au acceptat sa le fie batut copilul, crezand ca asta face parte din dresaj", a spus Mihaela Radulescu într-un interviu din octombrie 2008, acordat Eugeniei Vodă, realizatorea emisiunii Profesioniștii de la TVR. (vezi ce face azi primul soț al Mihaelei Rădulescu)


In articol:

Citeste si: A sters pe jos cu Mihaela Radulescu! Iulia Albu nu s-a putut stapani: ”Nu inteleg de ce...”

Citeste si: Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine pentru copii! În România, pierderile vedetei sunt uriaşe! EXCLUSIV

Citeste si: Fiul Mihaelei Rădulescu e un mare cuceritor! Ayan a ieşit cu trei fete deodată la un restaurant din Monte Carlo! FOTO

În 2015, WOWbiz.ro a realizat un inreviu cu antrenoaread e gimnastică a Mihaelei, profesoara Georgeta Donici. “Mihaela a inceput sa faca gimnastica inca de la 5 ani. O luam de mana si o duceam la sala, la antrenamente, eu fiind vecina de bloc cu familia ei. A continuat sa faca gimnastica de performanta pana in clasa a XI-a, cand a intrerupt antrenamentele pentru a invata pentru bacalaureat si facultate”, a declarat Donici.

fara descriere

Mihaela Rădulescu a fost bătută în copilărie: "Nu a avut niciodată medalie"

„Era talentata si perseverenta, avea psihicul foarte bun si daca scapa, de exemplu, mingea nu se lasa, o lua si-si termina exercitiul. Din pacate, desi a participat la numeroase concursuri, nu a avut niciodata medalie, iesea mereu pe locul patru. Lua mentiune adica”, a mai spus Georgeta Donici.

Mihaela Rădulescu s-a născut în 1969 într-o familie de profesori din Piatra Neamț. Din păcate, tatăl său, Florin Țiganu, a decedat în 2014, ca urmare a luptei cu cancerul. Vedeta mai are un frate, pe Florin Rădulescu. Mama Mihaelei, Marilena, azi pensionară, a fost profesoară de limba și literatura română.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate