Mihaela Rădulescu a fost ironizată din cauza operațiilor estetice: „Inclusă pe lista muzeelor care se deschid pe 15 mai!”

Mihaela Rădulescu a fost ironizată din cauza operațiilor estetice de cei de la Kamikaze.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Operațiile estetice ale Mihaelei Rădulescu au fost mereu subiect de discuție, iar vedeta a fost deseori ironizată pentru unele intervenții care s-au arătat a fi nereușite. De acest aspect s-au legat și cei de la site-ul umoristic Kamikaze, care au postat o poza cu Mihaela. (vezi cine a bătut-o pe Mihaela Rădulescu în copilărie)


In articol:

Citeste si: A sters pe jos cu Mihaela Radulescu! Iulia Albu nu s-a putut stapani: ”Nu inteleg de ce...”

Citeste si: Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine pentru copii! În România, pierderile vedetei sunt uriaşe! EXCLUSIV

Citeste si: Fiul Mihaelei Rădulescu e un mare cuceritor! Ayan a ieşit cu trei fete deodată la un restaurant din Monte Carlo! FOTO

Fotografia nu a avanatajează deloc, pentru că lumina îi bate direct în față, care apare îmbătrânită, punînd în evidență nasul, pomeții și sprâncenele. “Mihaela Rădulescu, inclusă pe lista muzeelor care se deschid pe 15 mai!”, au postat, în glumă, cei de la Kamikaze.

fara descriere

Mihaela Rădulescu a fost ironizată din cauza operațiilor estetice: "Are pomeţii injectaţi, ridicaţi, la fel şi buzele" 

“Din poze reiese că Mihaela Radulescu are pomeţii injectaţi, ridicaţi, la fel şi buzele. Mai mult, se observă că are botox băgat în faţă pentru a scăpa de ridurile de la ochi şi de la frunte”, a declarat medicul estetician Victor Schwartz în urmă cu ceva timp, scrie Cancan.

”Estetica este făcută ca să înfrumusețeze, să corecteze imperfecțiuni și nu să urâţească sau să schimbe fizionomia naturală. Mihaela Rădulescu are un ten tern, o rinoplastie mai mult decât vizibilă, liftingul de tip cat-eyes i-a schimbat complet fizionomia, iar de buze nu mai vorbim. Sunt exagerate”, a spus medicul estetician Mihaelei Saidac, conform click.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate