Mihaela Radulescu, declaratie incredibila: "N-am trait alte saruturi mai frumoase si n-am inchis ochii atat de fericita pentru nimeni altcineva"

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai fericite femei.

Distribuie pe:

fara descrierePrezentatoarea TV are un baietel minunat pe care il iubeste enorm si de care se bucura in fiecare zi cum stie mai bine. Ea a marturisit ca Ayan nu a cunoscut inca niciun barbat in afara de tatal lui si ca nu o va face decat in momentul in care ea va fi sigura de cel pe care il are alaturi.

"N-am trait alte saruturi mai frumoase si n-am inchis ochii atat de fericita pentru nimeni altcineva. Iubirea de mama si felul in care te iubeste puiul tau, bat, in orice competitie, iubirea oricarui barbat. Iar cand eu ma uit in sus ca sa multumesc pentru tot ceea ce traiesc frumos si intens, pentru binele celor dragi.... ma uit chiar spre Dumnezeu, nu spre vecinul de la etajul superior si nici spre satelitul rusesc care trece in acel moment pe cer (nu de alta, dar i-a dus mintea pe unii sa scrie ca ma uit in sus catre...un zburator:))))) - veste proasta, dragilor - omul nu e pasare si nici praf de stele, ci o forma de viata la care ma pot uita, cel mult, doar de la egal la egal, aici, pe Pamant. Si poate ca ar trebui sa mai fac o precizare, ca sa n-o luati razna si pe mai departe - copilul meu nu s-a intalnit cu niciun alt barbat din viata mea de cand am divortat de tatal lui. Si nici nu va cunoaste vreun alt barbat, in afara de tatal lui, pana nu voi fi convinsa ca are de ce. Sunt o mama responsabila si prea preocupata de mintea si sufletul copilului meu, deci este exclus sa fac tampenii in ce-l priveste" a scris Mihaela pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate