Mihaela Radulescu, dezvaluiri soc: "Tata ne-a invatat sa inotam aruncandu-ne in piscina legati cu cordoanele de la halate"

Mihaela Radulescu a marturisit ca tatal ei a vrut sa o caleasca de mica, trimitand-o sa alerge cu picioarele goale prin zapada si aruncand-o legata in piscina!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIntr-un interviu acordat revistei "Formula AS", Mihaela Radulescu a rememorat perioada petrecuta in sanul familiei, la Piatra-Neamt. “In familia noastra, eu sunt oaia neagra, pentru ca nu am respectat traditia femeilor care au facut copii la 20 de ani, drept care parintii erau foarte tineri in raport cu progeniturile. Ai mei, oameni destepti, au mers pe aceeasi linie si ne-au facut inainte de facultate, asa ca atunci cand s-au intors acasa, noi eram deja marisori, aproape in prag de scoala. Asa ca eu si fratele meu am crescut intr-un adevarat paradis, nascut din competitia afectiunii bunicilor si a strabunicilor”, a dezvaluit Mihaela.fara descriere“Tata a fost singurul care se mai impotrivea acestui rasfat general. Fiind un tip foarte sportiv, dorea sa ne creasca si pe noi in acelasi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. In plina iarna, pe gerurile cele mai crancene, tata ne scotea, pe mine si pe frate-miu, sa alergam in picioarele goale prin zapada. Moment in care toate bunicile si strabunicile lesinau. Tot tata ne-a invatat sa inotam, aruncandu-ne in piscina legati cu cordoanele de la niste halate de baie. Daca nu dadeam din maini si din picioare ne lasa sa ne ducem la fund. El a fost extremistul familiei in ceea ce a privit educatia noastra, insa scopul lui era unul nobil: sa ne arate ca lumea nu inseamna numai miere si prajiturelele lui “buni”, marturisea nostalgica diva de la Monaco.fara descrierePoza de colectie: Mihaela (stanga) in bratele mamei, Florin, fratele divei, in bratele tataluiMotivul incredibil pentru care Dani s-a certat rau cu Raduleasca! "Mai aveam putin si ma aruncam de la etaj ca nu mai suportam"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate