Mihaela Radulescu e furioasa si plange: "A fost decapitat de niste criminali"

Mihaela Radulescu a dezvaluit pe site-ul ei cat este de frurioasa si indignata fiindca un ghid montan a fost decapitat de niste criminali.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Herve Gourdel a fost decapitat de către nişte criminali, pentru că guvernul francez a refuzat să cedeze în faţa terorismului. Nu era jurnalist, ci ghid montan şi era îndrăgostit de traseele montane din Algeria, ţara în care a fost ucis….pentru că era francez.

fara descriereSigur, ar fi o greşeală să căutăm explicaţii logice în acţiunile unor demenţi de terorişti, care, în numele lui Allah, omoară oameni nevinovaţi. Bănuiam că Allah e un fel de Dumnezeu al musulmanilor, dar încep să am mari îndoieli că Allah, în calitatea lui de “patron spiritual”, mai are vreo putere sau vreo înţelegere pentru aceşti răpciugoşi cu arme şi măşti, care îi strigă numele exact în momentul în care ucid fără scrupule şi care cred că terorismul e răspunsul la problemele lor.

Nişte “Hitleri” lipsiţi de educaţie sau omenie, dar dotaţi din belşug cu arme şi prostie, scriu cele mai sinistre pagini din istoria modernă a acestei lumi. Sunt româncă, dar mă alătur tristeţii şi furiei francezilor, pentru că sunt un om care nu vrea să-şi vadă copilul crescând într-o lume în care cetăţenia sau religia îi pot pune în pericol viaţa.

Oare Dumnezeu nu poate negocia cu Allah în vreun fel ? Sau poate Budha să aibă mai mult succes ? Sau poate ar fi mai bine să începem să credem în Superman sau căpitanul Val-Vârtej ? Că Allah asta văd că dă nişte rateuri grave şi lumea islamică pare din ce în ce mai prietenoasă cu teroriştii, cu atrocităţile şi crimele absurde. Ei îi îngăduie, îi înarmează şi le promit virgine după moarte, iar tembelii cu măşti cred şi ucid, în numele acelui Allah pe care încep să-l suspectez de convertire la o altă religie – cea a morţii şi a întunecării minţilor supuşilor săi.

Cine urmează pe lista lor ? Cei doi nemţi răpiţi în Philippine tot de o grupare islamică ? Nişte americani vinovaţi că-s compatrioţi cu Obama ? Nişte copii aflaţi într-un mall în vreo ţară în care trăiesc şi trag cu puşca bestiile astea ? Noi, cei care trăim liniştiţi, convinşi că suntem la adăpost de relele lor şi care ne tot restrângem aria de plimbare pe glob, ca nu cumva să nimerim în vreun loc nepotrivit, în momentul nefast în care vreun cretin declanşează bomba de pe el, urlând că o face în numele lui Allah ?!….

Aş vrea să cred că urmează o perioadă de analiză serioasă din partea tuturor guvernelor sănătoase la cap, care pot şi trebuie să învingă terorismul. Aş vrea să văd că lumea musulmană şi toate comunităţile islamice de bună credinţă sunt indignate şi îndurerate de ce fac semenii lor. Aş vrea să ştiu că Allah îşi revine şi îi pedepseşte pe cei care cred strâmb în judecata lui dreaptă.

Aş vrea. Dar numai din tristeţe şi indignare nu iese sânge, ci tâşnesc lacrimi pe care aş vrea să le dăruiesc lumii islamice. Că mă gândesc, în astfel de momente tragice, că ei nu mai au aşa ceva…..
Istoria se repetă doar pentru că se fabrică tot mai multe arme, care ajung în mâini şi creiere nespălate de apa sfântă a păcii şi a vieţii de dinainte de moarte…", scrie Mihaela.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate