Mihaela Radulescu: "Imi plac femeile frumoase"

Vedeta de televiziune recunoaste ca admira femeile care arata bine si nu are nicio problema sa le complimenteze.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMihaela Radulescu a precizat ca nu este invidioasa, iar atunci cand vede o dama bine, o abordeaza si ii face complimente.

"Îmi plac femeile frumoase, întotdeauna le-am complimentat, chiar dacă nu le cunoşteam personal şi le întâlneam întâmplător pe stradă sau la vreo ocazie. Admir frumuseţea nativă, aceea în care trăsăturile, contururile nu au fost agresate de vreun ambalaj neinspirat, de vreun machiaj fără măsură sau de o lipsă totală de preocupare pentru igienă, graţie, atitudine.

Femeile frumoase par a fi câştigatoare la toate capitolele, ele sunt primele remarcate şi abordate de către bărbaţi, ele au mai mare trecere la angajare şi tot ele, dacă-s conştiente de frumuseţea lor, sunt generoase, bune, calde, înţelegătoare...

Până la urmă, frumuseţea din noi contează mai mult decât orice nas fîn sau privire albastră. Ceea ce suntem are mai multă greutate şi mult mai multă valoare decât ceea ce văd ochii celor care nu ne cunosc", a scris Mihaela Radulescu pe siteul esteticapremium.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate