Mihaela Radulescu, in mijlocul unui scandal! "Trageti-ma de maneca atunci cand ma mai vedeti credula si fraiera"- Vezi ce s-a intamplat

Mihaela Radulescu a fost nevoita sa faca ordine in lista ei de prieteni de pe Facebook dupa ce a primit cateva plangeri.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDiva a povestit ca un anumit barbat de pe reteaua de socializare sustinea ca are o relatie amoroasa cu ea si a pacalit mai multe femei, cerandu-le bani in scop caritabil.

Dupa ce a facut o kalooga_36441" ancheta", Raduleasca i-a aflat identitatea impostorului si, dupa ce i-a dat "unfriend", a facut publica intreaga poveste.

"Individul care si-a permis sa faca afirmatii bolnave despre mine, care a facut avansuri sexuale unora dintre voi, care v-a cerut bani imprumut si care mi-a cerut si mie si i-am si dat, crezand ca o idioata ca are o problema reala, se numeste Daniel V ****. Incepand din acest moment, nu se mai afla in lista mea de prieteni. Daca cineva va mai pune in astfel de situatii, daca cineva de aici va mai cere bani sau alte servicii, va rog sa ma tineti la curent, nu vreau ca aceste ciudatenii sa se petreaca pe paginile mele, in numele meu si cu"girul" meu. Sper ca cele care i-au dat bani sa si-i poata recupera, eu nu mai vreau sa mai am de-a face cu un astfel de personaj si voi considera acei bani singura pierdere din povestea asta. Iar daca vreun alt barbat de aici indrazneste sa mai bata campii despre vreo asa-zisa relatie cu mine, va rog sa-l dati pe mana mea urgent si public. Astfel de indivizi trebuie sa traiasca in lumea lor, nu printre oamenii frumosi si buni. Reject total. Imi pare rau ca nu-l pot da si pe mana Politiei, dar e o lucrare mai complicata si n-am timp de pierdut. Va rog sa aveti mare atentie mai departe. Si va rog sa ma trageti si pe mine de maneca, atunci cand ma mai vedeti credula si fraiera", a scris Mihaela pe pagina ei de Facebook.

Tanarul a fost intrebat ce s-a intamplat de a suparat-o atat de tare pe Mihaela Radulescu, insa el sustine ca totul este neadevarat. "Doar ea stie. Si prietenii ei. Eu sunt socat", a scris el pe site-ul de socializare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate