Mihaela Radulescu nu mai are pretentii la cel care a inselat-o: "Daca vrea sa inapoieze banii, sa ii dea..." Afla continuarea

Vedeta a marturisit ca regreta ca a fost naiva si l-a crezut pe babrat ca are intr-adevar probleme grave. Aceasta spera ca nimeni sa nu ii mai cada in plasa si sa nu ii mai dea bani deoarece este un impostor.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Imi pare rau ca vorbim despre un neica nimeni. El vrea sa fie cunoscut, eu nu vreau sa il fac. Pe Facebook e greu sa vezi caracterul omului, sunt 2-3 mesaje si aia e. M-am trezit cu el peste mine cand am fost la Teo si a venit cu un buchet de flori la mine. A pacalit foarte multe doamne cu niste texte penibile. Eu, cu un suflet mare si cand au de probleme, l-am ajutat cu o suma mare. Sper ca nimeni sa nu o mai faca.

I-am dat mai putin de 2.000 de euro si noi vorbeam mai mult in gluma. Nu i-am acordat vreo atentie in plus, sunt atenta cu ce comunic. Este un baiat de etnie roma si ii face pe ceilalti de ras. Are 1,60 m si e foarte negru. Banii aia ii consider pierduti. Daca vrea sa ii inapoieze, sa ii dea unor nevoiasi. Nu cred ca va face asta", a spus Mihaela Radulescu pentru 'La Maruta'.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate