Mihaela Radulescu o sa ia foc! Marina Almasan a provocat-o la duelul abdomenelor: "Ma bat cu ea, il am la fel de plat si fara sa merg la sala"

Marina Almasan a atacat-o din nou pe Mihaela Radulescu. Vedeta Tv n-o iarta pe Diva fiindca se crede atat de frumoasa si crede ca nici o alta femeie nu e la nivelul ei. ##VIDEO124170##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereMarina Almasan a fost invitata la emisiunea WOWbiz unde a marturisit ca nu s-a considerat niciodata o femeie frumoasa, dar in schimb se poate lupta oricand cu Mihaela Radulescu la capitolul "Abdomen plat".

"Eu am citit ce a scris Mihaela ca o chestie generala. Ca daca una frumoasa vine si se dezbraca si cu asta le-a rapus pe celelalte. Eu m-am autoincadrat in categoria celorlalte. Eu nu m-am declarat niciodata o femeie frumoasa, sunt o femeie intreaga. Incerc sa ma port ingrijit imbracata, desi nu prea urmaresc trendurile. Nu prea servesc evenimente mondene, merg la serviciu si acasa", a mai aceasta.

"La abdomen ma pot lupta cu Mihaela Radulescu. Am abdomenul plat si nu merg la sala. Muncesc foarte mult, imi fac singura curatenia, cumparaturile", a spus vedeta tv.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate