Mihaela Rădulescu pune punct zvonurilor despărțirii de Felix Baumgartner! Cum au fost surprinși în urmă cu puțin timp

Mihaela Rădulescu a rupt tăcerea cu privire la zvonurile că s-ar fi despărțit de Felix Baumgartner.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Mihaela Rădulescu pune punct zvonurilor despărțirii de Felix!


In articol:

Mihaela Rădulescu pune punct zvonurilor despărțirii de Felix! Mihaela Rădulescu a luat o pauză de la lumea mondenă și activitatea pe rețelele de socializare. Lipsa vedetei din mediul online a ridicat suspiciuni fanilor. Mulți dintre ei au ajuns la concluzia că s-ar fi despărțit de iubitul ei, Felix Baumgartner. Momentul tăcerii a ajuns la final, iar Mihaela Rădulescu a rupt, în sfârșit, tăcerea.

Se pare că lipsa de pe rețelele de socializare a Mihaelei Rădulescu a fost, într-adevăru, un „detox”. Recent, vedeta a postat mai multe poze pe contul ei de Instagram, în ipostaze incendiare. Într-una dintre ele, la brațul vedetei se află chiar Felix, semn că în această perioadă, ei au fost împreună sau s-au împăcat recent.

Citeste si: Mihaela Rădulescu și-a închis magazinele de haine pentru copii din România! Ce gaură financiară i-a produs "Picioru' gras"?

Citeste si: Mihaela Rădulescu a fost ironizată din cauza operațiilor estetice: „Inclusă pe lista muzeelor care se deschid pe 15 mai!”

Citeste si: Mihaela Rădulescu a fost bătută în copilărie! Vedeta și-a acuzat părinții: "Dacă le fac o vină, e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj”

Mihaela și Felix au o relație de 5 ani, și cu toate că de-a lungul acestei perioade au existat numeroase momente în care au fost pe punctul de a rupe orice legătură, cei doi au știut cum să depășească fiecare situație mai tensionată.

Mihaela Rădulescu pune punct zvonurilor despărțirii de Felix!

Veste cruntă pentru Mihaela Rădulescu! Câștigurile din televiziune ale vedetei s-au evaporat! Vezi cum s-a ajuns în această situație dramatică!

Câștigurile din televiziune ale Mihaelei Rădulescu nu mai sunt consistente. Câștigurile din televiziune ale Mihaelei Rădulescu se derulează, din 2001, prin firma Mihaela Radulescu SRL”, specializată în “Activitati de difuzare a programelor de televiziune”. În 2018, conform datelor de la Ministerul de Finanțe, „Mihaela Radulescu SRL” a înregistrat o pierdere de 34.645 de lei, după ce se bifase profit în anii precedenţi: 22.926 lei (în 2017), 206.844 lei (în 2016) şi 58.879 lei (în 2015). (Citeste si: Fiul Mihaelei Rădulescu e un mare cuceritor! Ayan a ieşit cu trei fete deodată la un restaurant din Monte Carlo! FOTO)

Citește continuarea știrii AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate