Mihaela Radulescu s-a umplut de bataturi in maratonul caritabil! Diva a parcurs 190 km!!!

In urma cu o saptamana, Mihaela Radulescu s-a inscris la un maraton caritabil, "No finish line", ce are loc la Monaco. Scopul acestei actiuni este de a-i ajuta pe copiii cu probleme grave. Si Mihaela Radulescu impreuna cu fiul ei, Ayan, s-au implicat in acest proiect care a durat sapte zile.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereDiva de Monaco isi propusese initial sa parcurca 50 de kilometri, insa a reusit sa depasesca cu mult limita stabilita. Mihaela a terminat maratonul cu bine, a parcurs aproape 190 de kilometri, insa este plina de bataturi la picioare. “Am ajuns la 189,8 kilometri. Imi propusesem 50 ?!?!?! Promit sa ma bucur dupa ce-mi trec toate bataturile, durerile musculare si toate celelalte "defectiuni". Ayan are 96 de kilometri, asa ca am toate motivele sa zambesc si-n somn!”, a scris ea pe pagina de Facebook.

"Maratonul e o treaba interesanta, afli niste lucruri in plus despre tine, iti verifici niste limite. Fiind si unul cu finalitate caritabila (fiecare kilometru in plus inseamna 10 euro in plus, care, facuti de peste 7.000 de inscrisi, in sapte zile, ajung la o suma care conteaza pentru niste copii cu probleme grave), e cu atat mai uman si mai motivant sa parcurgi cat mai multi kilometri. Cand mai faci treaba asta si cu copilul langa tine, deja e construita una dintre cele mai frumoase amintiri pentru amandoi. Maratonul e la a 13-a editie, are deja recordmeni si povesti senzationale, printese si printi care alearga, oameni in fotoliu rulant sau batrani in baston, maratonisti celebri si oameni obisnuiti… Tare mult mi-as dori sa facem asa ceva si in Romania... “, ne declarase Mihaela in primele zile ale maratonului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate