Mihaela Rădulescu vobește pentru prima dată despre Gabriela Prisacariu, logodnica lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu face dezvăluiri: „Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește”

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil
Dezvăluiri dupa șase ani de la despărțire
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Mihaela Rădlescu și Dani Oțil au format, timp de doi ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Acum, după șase ani de la despărțirea de prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, focoasa brunetă vorbește pentru prima dată despre fostul iubit, dar și despre actuala iubită a acestuia, care urmează să-i devină soție.

Și chiar dacă nu a cunoscut-o niciodată în persoană, aceasta spune că a văzut-o prin intermediul site-urilor de socializare.

„Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o”, a spus Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu
Mihaela Rădulescu se destăinuie la 6 ani de la despărțirea de Dani Oțil[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Mihaela Rădulescu, relație imposibilă cu Dani Oțil

Frumoasa prezentatoare TV a recunoscut că simțea uneori că îi încurcă planurile de viață lui Dani, tocmai pentru că niciodată nu și-au pus în plan căsătoria sau să devină părinți. Însă acestea nu au fost singurele impendimente, ci și faptul că diva era mai tot impul plecată la Monac, iar el trebuia să rămână în România.

Citeste si: Dani Oțil și-a găsit nașa! Cine e mega-vedeta din România care vrea să-l ducă la altar pe matinal împreună cu aleasa lui superbă

După șase ani de la despărțire, Mihaela Rădulescu își dorește tot ce este mai bun pe lume pentru fostul iubit și vrea ca el să fie fericit în viitorul rol de soț și chiar și în cel de părinte. 

„Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc.

Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a mai spus vedeta.

Sursa: Viva.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies