Vedete

Mihaela Radulescu vrea sa-i invete pe romani sa devina independenti in gandire

Mihaela Radulescu renunta la scandaluri si merge pe o linie profesionala care ii asigura si o mare satisfactie sufleteasca.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Sambata, diva de la Monaco va fi gazda unui eveniment important al Academiei de Coaching, un curs in care, alaturi de organizatoarea Loredana Latis, ea va vorbi despre importanta oamenilor de a fi independenti in gandire.

"Imi doresc ca persoanele care vor lua parte la cursul de initiere in coaching sa gaseasca solutii la problemele aparute in vietile lor private sau profesionale si sa le rezolve pas cu pas. Coachingul inseamna un dialog care poate sa aduca fericire in sufletele celor care au aceasta deschidere. Astfel, pot avea succes in cariere, in relationarea cu ceilalti si vor zambi mai mult. Consider ca schimba mentalitatea in bine si salveaza vieti”, a spus Loredana Latis, care a mai specificat si faptul ca “participand la astfel de evenimente, exista sansa ca oamenii sa devina independenti in gandire si actiuni, sa ascultate activ si sa devina maestri in comunicarea persuasiva”.