Mihaela Runceanu a cantat de Revelion, desi fusese ucisa in urma cu doua luni! Telespectatorii nu aflasera de crima careia ii fusese victima cantareata: „Pentru multi romani, era inca vie!”

Mihaela Runceanu a aparut la televizor la doua luni dupa ce a fost asasinata.

Autor: Matei Vaihan

Cantareata Mihaela Runceanu a fost asasinata in garsoniera sa din  Bucuresti, pe 1 noiembrie 1989, la 1 dimineata, de Daniel Cosmin Stefanescu, o cunostinta de-a sa, care a furat mai multe bunuri din locuinta. Runceanu avea 34 de ani si era una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania comunista.( vezi cum arata azi criminalul Mihaelei Runceanu)

Cu doar cateva zile inainte de crima, Mihaela Runceanu a inregistrat o melodie in studiourile Televizunii Romane, secventa fiind difuzata in programul de Revelion 1990, intr-un moment in care putini romani stiau ca ea a murit. „Pentru mulţi romani, la două luni de la trecerea in nefiinţă, Mihaela Runceanu era incă vie. Canta in programul tv Revelion 1990”, a dezvaluit Jurnalul national intr-un material dedicat Mihaelei Runceanu.

„Televiziunea naţională nu a anunţat dispariţia interpretei, deşi „ştirea” era de maximă importanţă. Realizatorul Titus Munteanu işi aduce aminte precis că, la două luni de la producerea tragediei, nu multă lume aflase ce se petrecuse. De aceea nu a existat nici un impediment cand s-a propus introducerea unui căntec interpretat de Mihaela Runceanu in programul de Revelion 1990”, a mai scris ziarul.

„In ultimele zile ale lui octombrie 1989, Mihaela filmase intr-un studio al televiziunii ceea ce numim un „videoclip”. „Era piesa formaţiei Scorpions, „Still Loving You”, căreia textierul Roxana Popescu ii crease versuri in limba romănă, cu titlul „Eu nu te-am uitat”, işi aminteşte Titus Munteanu. Filmarea a fost introdusă intr-un calup de muzică uşoară din programul de divertisment dintre ani”, s-a mai notat despre aparitia Mihaelei Runceanu in programul de Revelion.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Criminalul Mihaelei Runceanu si-a deschis o afacere! Satul sa fie somer, Daniel Stefanescu se da instalator si tamplar, dar poate asigura si transport de persoane in toata tara!...

Scandal urias! Adi Minune, acuzat ca ar fi furat piesa “De-ar fi sa vii” a Mihaelei Runceanu. “Nici nu pot sa-l numesc plagiat, e un furt intelectual ordinar”! Citeste in...

FOTO! Iubita criminalului Mihaelei Runceanu, sexy la mare!

A venit timpul ca 5 zodii să nu mai facă concesii și să pună piciorul în prag

Vladimir Putin a dat vestea personal! Anunț la nivel mondial: Arma nucleară...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Cât mai durează coșmarul șoferilor pe Valea Prahovei. Prima licărire de speranță

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies