Mihaela Tatu o duce bine de cand nu mai apare la TV: "Am descoperit ceea ce înseamnă moderare"

Fosta prezentatoare tv a marturisit ca o duce bine de cand nu mai apare pe sticla si ca starea ei de sanatate este mult mai buna ca in trecut.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Există viaţă şi după televiziune. Da, există. Mai mult decât atât, am descoperit ceea ce înseamnă moderare. Moderarea altor evenimente decât a emisiunilor de TV.

În sfârşit mă simt foarte bine cu sănătatea. Mi-am echilibrat sistemul endocrin. Eu am norocul că am prins această vârstă şi mă bucur de ea. În 16 decembrie, fac un an de la operaţia de colecist. Sunt o femeie trecută de 50 de ani, care, în sfârşit, uşor-uşor, se echilibrează la sănătate şi asta contează... Până la 50 de ani, omul este atent la părerea celorlalţi, după 50 de ani, te interesează numai fericirea ta. Eu trebuia să fac un control din 6 în 6 luni. Nu l-am făcut de doi ani şi jumătate. Sunt bine, acum.

Mie îmi place să călătoresc. Dacă nu am carnet, vreau un domn al meu şi să mergem să colindăm. Pentru moment eu mai am de lucru şi nu prea pot sta locului. Dacă poate îl găsesc pe el, poate că nu o să mai vreau să plec, o să vreau să rămân acasă cu el. Eu m-am obişnuit în ultima perioadă să las lucrurile să curgă aşa cum sunt ele",
a marturisit Mihaela Tatu pentru Antena Stars.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate