Mihai Albu este disperat! Nu și-a mai văzut fetița de două luni. Ultimele ei cuvinte l-au distrus „Mi-a rupt sufletul. A zis că...”

Mihai Albu a ajuns la capătul disperării din cauza pandemiei de coronavirus. Creatorul de modă nu și-a mai văzut fetița de două luni. Acum, face un apel disperat către fosta soție.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Mihai Albu, apel disperat către fosta soție. Iulia i-a interzis categoric să își vadă copilul: „Nu mai am liniște. Mi se rupe sufletul”


In articol:

Mihai Albu a ajuns la capătul disperării din cauza pandemiei de coronavirus. Creatorul de modă nu și-a mai văzut fetița de două luni, asta după ce fosta soție, Iulia Albu, i-a interzis total să o mai vadă, fiind speriată că ar putea să o infecteze cu COVID-19. Designerul a suportat cât a suportat, dar deja nu mai poate de dorul Mikăi și face un apel disperat către Iulia, în speranța că va reuși să o înduplece.

Mihai Albu, apel disperat către fosta soție

În momentul în care a izbucnit epidemia de coronavirus în România, Mihai Albu era extrem de revoltat pe fosta lui parteneră de viață pentru faptul că i-a refuzat să o mai vadă pe fata lui. Iulia Albu susținea la momentul respectiv că bărbatul ar putea să o pună în pericol pe Mika, pentru că își vizitează des atelierul.  

Citeste si: Doliu în muzică! A murit fondatorul rock and roll-ului

Citeste si: VIDEO Medici și pacienți infectați cu COVID-19 din Botoșani s-au adunat într-un salon și au început să cânte: „Hai, hai, cu salvarea. Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mâncat”

Citeste si: Coronavirus în lume! Câte persoane și-au pierdut viața în urma îmbolnăvirii cu temutul virus

Deși s-a conformat pe moment și a rezistat două luni fără să își vadă copilul, Mihai Albu nu mai poate de dor și speră ca Iulia să îi permită să își vadă fiica măcar de la depărtare, fără să fie nevoit să o îmbrățișeze și să o expună pericolului.

Creatorul susține că a auzit vocea fiicei sale în ultimele luni doar prin telefon, iar într-o discuție, cuvintele Mikăi l-au distrus.

„Am mai vorbit la telefon cu Mika, iar ea mi-a spus că ne vedem la vară, ca să nu îi dau coronavirus. Mi s-a rupt sufletul. Nu mai am liniște de dorul ei.

Am de gând să insist la Iulia să mă lase să văd fata măcat o oră, la ea în fața blocului. Vin echipat cu mască și mănuși și nici nu iau copilul în brațe. Doar să o văd. Sper să o înduplec pe Iulia. Accept punctul ei de vedere, dar am să apelez la faptul că și ea este părinte și ar suferi enorm enorm dacă ar fi în locul meu”, a mai spus Mihai Albu pentru Impact.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate