Mihai Albu, fostul soț al Iuliei Albu, se plânge că nu-și poate suna fiica când dorește: „Eu i-am cumpărat telefonul și ea i l-a restricționat”

Mihai Albu nu poate să vorbească cu fiica lui când dorește. Iată ce spune despre acest subiect.

Iulia și Mihai Albu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Mihai Albu și criticul de modă Iulia Albu au divorțat în urmă cu mai mulți ani, după un mariaj care a durat circa opt ani, iar despărțirea nu a fost deloc lipsită de declarații acide la adresa celuilalt. Mărul discordiei dintre cei doi este chiar rodul iubirii lor, motivul care le-a făcut la un moment dat relația mai puternică: Mikaela, fiica celor doi. 

După separare, cea mică a rămas cu Iulia, iar designerul de pantofi are un program bine stabilit în care o poate lua pe cea mică să stea cu el. Totuși, acum acesta are o problemă. Se plânge că nu poate să vorbească cu fiica lui la telefon atunci când își dorește, pentru că fosta lui soție i-a restricționat mobilul. Iată cine sunt persoanele care o pot suna de câte ori simt nevoia. 

Mihai Albu
Mihai Albu

Mihai Albu nu-și poate suna fiica când dorește 

Designeru de pantofi trece prin clipe grele. Acesta spune că vrea să-i audă vocea fiicei sale, să vorbească cu ea, dar acest lucru este împiedicat chiar de mama copilei. Se pare că Iulia Albu are reguli stricte în ceea ce privește telefonul mobil și timpul petrecut pe el de Mikaela.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Citeste si: Mihai Albu, mărturisiri despre afacere și despre războiul dintre el și fosta soție, Iulia Albu. „Credeam că nu mai apuc anul ăsta”

Spune că nu-l deranjează că fosta soție și iubitul acesteia pot să comunice cu fiica sa atunci când simt nevoia, supărarea lui este că atunci când vrea să-i spună ceva copilei trebuie să o sune pe Iulia, care nu are obiceiul de a-l suna înapoi repede pentru ca

el să-și audă fiica. 

Citeste si: Iulia Albu s-a afișat pe rețelele de socializare cu iubitul ei! Vedeta a plecat într-o vacanță romantică alătui de partenerul de viață

„Eu i-am cumpărat telefonul și ea i l-a restricționat. Ideea ar fi că este restricționat să nu stea pe telefon să se joace, dar se poate restricționa pentru jocuri, dar fetița să poată să sune oricând.

Foarte puțin mă interesează că iubitul ei poate să o sune, problema mea e că eu nu pot să o sun, nici părinții Iuliei și nici mama mea. Îmi spune că dacă vreau să vorbesc cu fetița, să o sun pe ea.

Am sunat acum 3 zile pe mama fetei și am cerut să vorbesc cu Mica, nu era acasă și a zis că o să mă sune și m-a sunat abia după 2 zile. Mie mi-ar fi plăcut să o sun eu, să o întreb ce face, dacă e totul în regulă”,  a declarat Mihai Albu, la un post de televiziune. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu ar putea ajunge după gratii? Mihai Albu a depus două plângeri penale împotriva fostei soții

Iulia Albu, declarație surprinzătoare despre fostul soț: ”A pus în pericol sănătatea fiicei mele”

Iulia Albu, fotografie de poveste cu tatăl ei. Mesajul emoționant postat de vedetă: ”Plimbările cu tatăl meu...”

Tudor Chirilă, revoltat din cauza relaxării restricţiilor: „A scos România educată la o terasă şi-un mic”

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Adio, libertate? Valul 4 vine peste România. Anunțul este terifiant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies