Vedete

Mihai Bendeac, bolnav de ani de zile! A mărturisit în urmă cu puţint timp: ”Am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta!”

Mihai Bendeac este mereu pus pe şotii şi e apreciat de o mulţime de persoane, iar de curând a dezvăluit că trece prin momente dificile, întrucât se confruntă cu o boală de care, crede el, nu se poate vindeca.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Mihai Bendeac, bolnav de ani de zile! A mărturisit în urmă cu puţint timp:  ”Am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta!”


De curând, el a mărturisit că se confruntă cu depresia de mulţi ani şi a făcut public un mesaj în care a vorbit despre ce i se întâmplă. Mai mult de atât, el dă vina pe divinitate pentru problemele cu care se confruntă.

"NU sunt ateu!

Din contră... Am studiat cât am putut fizica cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viaţă m-a împins la întrebări şi căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie.

Concluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică şi incontestabilă constantă). Dar consider, totodată, ORICE formă de religie ca fiind o manipulare jegoasă. Şi, în urma reacţiilor de după ultimul episod "Băieţi de oraş", consider că decizia mea de acum 15 ani de a renunţa la religia ortodoxă în care am fost botezat, a fost o decizie bună.

 


Mi-e milă de credincioşii ortodocşi. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veşnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generaţii întregi pentru o "greşeală" a cuiva... Aşa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea, mă piş pe ea. Sunt mai bun. Şi i-aş transmite că vreau neapărat în Iad.

Dar... "Divinitatea", "Creatorul", "Punctul incipient", "Karma Lord"-ul meu ar fi râs cu lacrimi la acest episod.

Mi-e milă de voi. Şi de teama voastră imaginară vizavi de un Dumnezeu care, în vechiul testament, pune o haită de lupi să ucidă nişte copii.. Eu cred în lucruri simple, nu în religii. Cred în bunătate, în milă faţă de orice fiinţă, în dreptate. Asta e religia mea. Nu mai caut răspunsul. L-am aflat acum câteva luni.

Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă ştiu. Şi mi-am sacrificat totul pentru ea: viaţă, familie, sănătate.

Fă ce iubeşti până te omoară. Altminteri, mori acum. Noapte bună, copii!",
a fost mesajul actorului pe contul său personal de Facebook.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune