Mihai Bendeac: "De ce am renuntat la un salariu care ma facea cel mai bine platit actor roman si la gloria de a fi lider de piata? Pentru ca vreau..."

Distribuie pe:

fara descriere

 

Mihai Bendeac a renuntat la "In puii mei" insa nu a spus niciodata de ce a facut acest lucru. Desi nu vrea sa spuna ce a facut in tot acest timp, el spune ca pregateste un nou proiect cu care va aparea in fata publicului. Fosta vedeta Antena 1 recunoaste ca nu este deloc de acord cu sfaturile date de asa zisele "vedete" care au avut de-a face mai mult ca el cu lumea artistica si ca abia asteapta sa demonstreze lumii cine este el de fapt.

"Bunica m-a certat ca am luat pauza de tv. Sper ca urmatoarea aparitie sa fie atat de magistrala, incat sa spuna ”A meritat asteptarea”. De ce am renuntat la un salariu care ma facea cel mai bine platit actor roman si la gloria de a fi lider de piata? Pentru ca vreau sa fiu cel mai bun, nu cel mai bine platit... Iar pentru asta, uneori, intr-o lume in care vedetutele si actorasii zic bogdaproste cand mai prind cate un proiect, tu trebuie sa ai puterea de te repozitiona mereu, de a te retrage pentru studiu si a reveni naucitor inapoi, mai bun, mai frumos, de a-ti lucra corpul, mintea, de a privi in perspectiva, nu la ziua de maine.

Sa ai puterea de a renunta la bani pentru a-ti imbogati altceva decat buzunarul. Adica, spiritul. Si asta chiar daca toti cei din jur (familie, prieteni) te indeamna sa gandesti practic. Cei care gandesc practic, sunt cei care tind sa-si rateze existenta... Iar tu trebuie sa le arati, sa le demonstrezi asta.

Mi s-a spus sa ma insor ca sa intru in randul lumii. M-am sters cu acest sfat la fund. Mi s-a spus sa fac compromisuri pentru bani. Am proceda la fel. Iar cand voi aparea din nou (momentan nu pot sa va spun despre ce e vorba), nu va fi un nou proiect sau un nou show. Ci un nou pas...  Credeti-ma.. Merita asteptarea. Veti vedea" a scris Mihai pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate