Mihai Bendeac declaratie SOC: "Nu vreau sa ma insor niciodata si nu-mi doresc copii" - VEZI ce prefera sa lase in urma lui in loc de un mostenitor

Mihai Bendeac recunoaste ca nu isi doreste sa se casatoreasca si nici sa aiba copii. ##VIDEO116668##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereActorul este extrem de sincer atunci cand admite ca un mostenitor nu i-ar permite in acest moment sa se ocupe de cariera asa cum isi doreste motiv pentru care nici nu se gandeste la asa ceva. El nu are inca o iubita, insa admite ca primeste zeci de mesaje pe Facebook de la admiratoare.

"Mi se pare oribila ideea in sine de a fi sau de a apartine cuiva. Fiecare om, chiar daca este casatorit de 50 de ani trebuie sa isi apartina lui insusi. Mi s-ar parea crunt sa fie o femeie in viata mea care sa-mi apartina. Nu am de gand sa ma insor niciodata. Prefer sa las o cariera in spate decat sa las un copil. Un copil m-ar incurca din treaba asta.

Sunt oameni care vor sa faca copii si oameni care nu vor sa faca. Nu inteleg de ce nu este de respectat cineva care nu vrea si nu ar putea sa ingrijeasca un copil. Asta sunt eu. N-am un sentiment de vina. Imi plac copiii altora foarte mult. In ultimul timp primesc atat de multe mesaje pe Facebook incat mi-e foarte greu sa le citesc pe toate" a spus Bendeac la WOWbiz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate