Vedete

Mihai Bendeac i-a cumparat mamei sale un duplex la Unirii! Apartamentul costa peste 200.000 euro

Mihai Bendeac le-a facut parintilor un cadou absolut spectaculos.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Mihai Bendeac i-a cumparat mamei sale un duplex la Unirii! Apartamentul costa peste 200.000 euroicon photo


Mihai Bendeac a achizitionat un apartament de tip duplex, dispus pe doua etaje si cu scara interioara, pentru parintii lui. Imobilul se afla in zona Unirii, in apropierea Tribunalului Bucuresti si se afla la ultimele doua etaje ale blocului, de unde privelistea este de-a dreptul spectaculoasa. Un astfel de apartament se vinde in Bucuresti cu preturi care pot ajunge pana la 250.000 euro. De altfel, si in trecut el a mai facut asemenea cadouri fabuloase pentru parintii lui.


Informatia apare intr-un document pe care Emilia Bendeac l-a trimis catre Primaria sectorului 3. Pe 4 octombrie 2017, mama actorului a solicitat un certificat de urbanism pentru a efectua modificari interioare, in calitate de proprietar, iar institutia i l-a acordat pe 9 noiembrie, tot anul trecut. Apartamentul nu apare insa in declaratia de avere a tatalui lui Mihai, angajat al Guvernului Romaniei (la Agentia Domeniilor Statului), completata de Danut Bendeac in luna mai a anului trecut.

Intr-un astfel de duplex a vrut sa se sinucida


Mihai Bendeac a mai locuit intr-un astfel de apartament cu cativa ani in urma, insa nu a prins momente prea fericite la duplex. El a povestit ca a trecut prin perioade de depresie crunta si ca a vrut sa se sinucida. „Am vrut sa ma sinucid. M-am trezit noaptea, am iesit jumatate pe geam, acolo unde stateam in chirie, intr-un duplex la etajele 8-9. (...) Mama s-a dat cu capul de pereti din cauza mea, s-a si imbolnavit din cauza mea... Imi aduc aminte ca eram jumatate iesit pe geam, afara... Era iarna si ger... Luam somnifere si cred ca atunci... Eram intr-o perioada crunta a depresiei (...) Cred ca frigul de afara m-a trezit la realitate”, a povestit Bendeac in urma cu un an. In prezent, actorul s-a mutat de la duplex pentru ca si-a cumparat o vila in sectorul 3.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune