Mihai Bendeac, părere sinceră despre Andreea Prisăcariu, „rebela tenisului românesc” „Bă, băiatule”
Mihai Bendeac, părere sinceră despre Andreea Prisăcariu, „rebela tenisului românesc”: „Bă, băiatule”

Vedete

Mihai Bendeac, părere sinceră despre Andreea Prisăcariu, „rebela tenisului românesc”: „Bă, băiatule”

Mihai Bendeac a avut o reacție total neașteptată după discursul Andreei Prisăcariu.

Andreea Priăsacriu, „rebela tenisului românesc”, așa cum mai este cunoscută, l-a impresonat chiar și pe Mihai Bendeac cu disursul său. Actorul a mărturisit că nu s-ar fi așteptat ca jucătoare de tenis în vârstă de 22 de ani să fie atât de charistamtică.

Andreea Priăsacriu se află pe locul 324 la tenis la nivel mondial. Dacă în timp ce se afla pe teren împotriva lui Iga Swiatek, lider mondial, cu un scor de 0-6, 0-6, nu a avut nicio replică, tânăra a uimit pe toată lumea în timpul conferinței de presă.

Mihai Bendeac: „ am râs din tot sufletul meu”

Mihai Bendeac nu a putut trece cu vederea discursul tinerei jucătoare de tenis. În cadrul unei postări pe Instagram, actorul a comentat imaginile cu tânăra, mărturisind că este de-a dreptul uimit de cât de relaxată a putut fi și, de asemenea, că este incredibilă. La rândul ei, Andreea Pisăcariu a distribuit și ea reacția lui Bendeac.

„Vreau să vă arăt ceva la care am râs din tot sufletul meu.

Deci fata asta este absolut incredibilă. Dacă relaxarea ar avea o imagine, fata asta ar fi imaginea ei. A charismei, bă, băiatule. Nu am văzut atâta charismă”,
a spus Mihai Bendeac, într-o serie de clipuri postate pe Instagram.

Discursul Andreei Prisăcariu nu a fost trecut cu vederea nici de cei de la WTA. Într-o notă umoristică, au menționat că jucătoarea de tenis ar trebui să apară într-un show de stand-up comedy sau chiar pe Netflix.

„Să facem o petiție ca Andreea Prisăcariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy? Semnați mai jos!”, a fost mesajul postat pe Twitter de WTA, făcând referire la atitudinea neserioasă a jucătoarei noastre.

Mihai Bendeac, părere sinceră despre Andreea Prisăcariu, „rebela tenisului românesc” „Bă, băiatule”

Andreea Prisăcariu

[Sursa foto: Instagram]

Florin Prunea, părere despre propunerea venită din partea celor de la WTA

În urma prestației Andreei Prisăcariu, dar și după reacția celor de la WTA, Florin Prunea a declarat că sportiva poate lua în considerare opțiunea de a urma în viață și o altă carieră, cum ar fi cea propusă de WTA.

„Este o fată tânără, foarte tânără și această tinerețe... E clar că ea merge pe ambele drumuri atât cel sportiv, cât și pe cel extrasportiv.

Încearcă prin partea asta extrasportivă: emisiuni, pictorialuri chiar am văzut, mă rog, tatuaje foarte multe am văzut. Nu contează, asta e problema ei personală.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în timp ce se certau în mijlocul străzii. Ce i-a reproșat actorul- radioimpuls.ro

Dar n-ar fi rău să... pentru că ați văzut că WTA a spus foarte clar: `Lasă-te, apucă-te de altceva`. Nu cred că i-a picat bine și cred că i-a mai picat din nas”, a declarat Florin Prunea.