Mihai Bendeac stie care sunt diferentele dintre curvari si aventurieri - VEZI care e dintre ei nu-si doreste o relatie

Mihai Bendeac a facut un clasament a diferentelor dintre un curvar si un aventuriei. Actorul a vrut sa le spuna tuturor prietenilor virtuali cum vede el comportamentul fiecarui barbat de acest gen in relatia cu o femeie.

novalue

10 DIFERENTE ESENTIALE INTRE CURVARI SI AVENTURIERI

1. Curvarul te agata. Aventurierul se lasa purtat de val...

2. Dupa 24 de ore, aventurierul intra direct in TOP 3 barbati care si-au pus amprenta pe existenta ta. Dupa 24 de ore, curvarul intra in prima carciuma, ca sa povesteasca amicilor exact ”cum ti-a pus-o”.

3. Curvarul te judeca drept ”buna” sau ”varza” la pat.

Aventurierul stie ca nu exista asa ceva. Cu un barbat adevarat, orice femeie devine exceptionala din acest punct de vedere.

4. Aventurierul se hraneste din placerea ta. Curvarul se hraneste cu saorma.

5. Pe aventurier iti vine sa-l mai cauti. Pe curvar trebuie sa-l cauti doar ca sa recuperezi daca, eventual, ti-a disparut ceva din casa.

6. Curvarul isi petrece noaptea cu tine. In cazul aventurierului, VA petreceti noaptea IMPREUNA...

7. Dupa un curvar, ai senzatia ca trebuie sa faci un dus lung. Dupa un aventurier, ai senzatia ca vrei sa-i mai porti mirosul macar 10 minute.

8. Aventurierul nu te judeca fiindca te-ai culcat cu el din prima noapte. Nu de alta, dar asta se numeste ipocrizie. Pai el nu s-a culcat cu tine din prima noapte?! M-as referi si la curvari in acest punct 8, dar ei nu inteleg conceptul.


9. Aventurierul nu-si doreste o relatie. Curvarul nu-si doreste o femeie.

10. Curvarul te considera bunoaca. Aventurierul nu te considera in niciun fel..

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies