Mihai Bobonete are permis de port-arma si e maestru in manevrarea pistoalelor: „Pacat ca nu am timp sa practic tirul ca sport, eram demult pe pensie viagera!”

Fanii au aflat ca Mihai Bobonete are permis de port-arma, chiar de la actorul care se duce regulat la poligon sa isi exerseze tirul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Admiratorii actorului de stand-up comedy au aflat ca Mihai Bobonete are permis de port-arma. Starul din Las Fierbinti le-a spus acestora ca se duce fecvent la poligon, acolo unde trage cu diverse pistoale speciale. (vezi ce mesaje de amenintare primeste Bobonete)

Mihai Bobonete are permis de port-arma. Se antreneaza la poligon

„Este zi de antrenat dibacia. Ca posesor de permis de port-arma si ca fin utilizator al pistoalelor speciale,ma duc sa imi consum vederea pe niste ţinte din poligonul Broz Guns de pe langa Gara Baneasa”, a postat Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete are permis de port-arma. Spune ca ar fi fost campion la tir

Nu doar ca Mihai Bobonete are permis de port-arma, dar actorul sustine ca nu prea are rivali. „Vreau sa vad cine da mai bine decat mine la 10m si 15m, eu cred ca sunt cel mai bun din Sectorul 1. Pacat ca nu am timp sa practic tirul ca sport, eram demult pe pensie viagera!”, a spus Bobonete, care s-a referit la faptul ca marii campioni primesc din partea statului o indemnizatie pentru performantele lor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate