Mihai Bobonete, confundat cu unul dintre frații Dolănescu. Momentul stânjenitor de care a avut parte într-o benzinărie: "Se uita așa, lung, la mine"

Actorul a fost criticat dur de o angajată a unei benzinării, după ce aceasta l-a confundat cu unul dintre fiii regretatului Ion Dolănescu.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Mihai Bobonete a avut parte de o întâmplare extrem de amuzantă, în timp ce se afla într-o benzinărie, pe Valea Oltului. Actorul a povestit că la un moment dat vânzătoarea l-a confundat cu unul dintre fiii lui Ion Dolănescu. De aici și până la un moment stânjenitor nu a mai fost decât un pas, căci femeia a

început să-l critice pe comediant pentru întregul scandal cu moștenirea, neștiind, de fapt, cine este în realitate.

Citeste si: Mihai Bobonete, acuzații dure la adresa primarului Sectorului 1! Ce a putut spune despre Clotilde Armand pe internet: „Sunteți cel mai degeaba”

Mihai Bobonete, confundat cu unul dintre frații Dolănescu

Mihai Bobonete s-a confruntat cu o situație amuzantă în urmă cu ceva vreme, în timp ce se întorcea de la filmări. Actorul a povestit recent, în cadrul propriului podcast, că la un moment dat o femeie care lucra într-o benzinărie l-a confundat cu unul dintre fiii lui Ion Dolănescu.

Vânzătoarea nu numai că l-a privit insistent, dar a ținut să poarte și o discuție cu acesta: "Eram fără mustață, după o filmare, la o benzinărie de pe Valea Oltului. Aveam un spectacol la Sibiu. Doamna de la casă se uită așa, lung, la mine și-mi zice: 'Să știți că apreciez foarte mult ceea ce faceți.

Aveți spectacol? Dacă nu vă deranjează, aș vrea să vă dau un sfat!' Clar, am zis că da. 'E urât ce faceți cu fratele dumneavoastră, mai ales în amintirea tatălui dumneavoastră. E urât după moartea lui să vă certați!', mi-a spus.", a dezvăluit comediantul.

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Mihai Bobonete, criticat de o angajată a unei benzinării

Mihai Bobonete

[Sursa foto: Captură video]

"Am avut nerușinarea să nu-i spun cine sunt!"

Deși a realizat imediat că este confundat cu altcineva, Mihai Bobonete nu i-a spus angajatei adevărul, ci dimpotrivă, a continuat discuția și a intrat în rolul "personajului": "Mă uit eu la ea, ea la mine, mă gândeam că am plecat de două ore de acasă, când să moară tata, iar frate-miu să apuce să

mai meargă și la emisiuni să se certe. Am avut nerușinarea să nu-i spun cine sunt! 'Doamnă, să știți că mai mult e vina lui!', i-am zis.

Citeste si: Cum a poreclit-o Mihai Bobonete pe Andra? "Mă gândeam că o să-ți lipsească!" Lui Măruță s-ar putea să nu îi pice bine asta

Am simțit-o clar, ținea cu celălalt, nu cu mine. 'Să știți că domnul Dolănescu s-ar răsuci în mormânt dacă ar vedea ce se întâmplă, asta vă mai zic!', mi-a mai spus și a plecat. Femeia m-a confundat cu unul dintre copiii lui Dolănescu, am intrat și eu pe net, am văzut că era un întreg scandal cu copiii lui Dolănescu.", a mai povestit actorul, în cadrul podcastului său.

Mihai Bobonete, situație amuzantă într-o benzinărie

Mihai Bobonete

[Sursa foto: Captură video]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fina lui Ion Dolănescu, dezvăluire neștiută despre regretatul interpret: "A purtat nume de mort"

Dragoș Dolănescu, în copilărie, a fugit de acasă pentru a-și vedea tatăl: ”S-a supărat mama”. Ce a pățit atunci când a ajuns în România: ”A fost prima mea experiență de unul...

Ce s-a întâmplat între Adela Popescu și Bobonete, după filmările pentru podcast! I-a recunoscut în direct: „Am fost foarte supărată”

8 zodii se vor concentra asupra propriilor dorințe

SE SCHIMBĂ HARTA României! Vestea cea mare venită chiar acum: Direcția a fost dată

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Când se termină războiul. Omul lui Putin s-a scăpat și a spus

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies