Mihai Bobonete, prins în furtuna cumplită din Halkidiki: "Am fost la un pas să o mierlim"

Simpaticul actor de comedie Mihai Bobonete a fost prins în furtuna cumplită din Halkidiki. El a povestit, cu umor, cum a fost la un pas de moarte.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

„Ce să vă mai spui? Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când împreuna cu finul meu, am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi. Aici în Grecia am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistăm să stăm pe terasuca aia și să vedem ce se aude că un șuierat așa… În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit. Horror a fos, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copacii căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plajă nici nu zici că a fost… Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce. Continuăm… , a scris Mihai Bobonete pe contul său de Facebook.

Doi români și-au pierdut viața

Șase persoane au murit din pricina furtunii cumplite din Halkidiki, două dintre aceștia fiind turiști români. Este vorba despre o mamă și băiețelul ei în vârstă de 8 ani.

Românca și băiatul ei au murit după ce acoperișul unui restaurant din Nea Plagia s-a prăbuşit în urma furtunii teribile. Mama copilului a murit pe loc, iar băiețelul a încetat din viață la spital în urma rănilor suferite, potrivit site-ului thestival.gr. 

fara descriere

Alți patru turiști și-au pierdut viața. Doi cetăţeni cehi în vârstă au fost ucişi după ce o rafală de vânt a măturat rulota în care se aflau, în peninsula Halkidiki din nordul Greciei, conform informaţiilor furnizate de poliţie. Alte două persoane, de naţionalitate rusă, un bărbat şi un băiat, şi-au pierdut viaţa după ce un copac s-a prăbuşit lângă un hotel din oraşul Potidea, aflat pe litoralul grecesc, informează Agerpres.

Medic: "E pentru prima oară când am trecut prin aşa ceva"

Conform estimărilor unui centru medical, între 60 şi 70 de persoane au primit îngrijiri pentru rănile suferite, majoritatea fracturi.

„Este pentru prima oară în cariera mea de 25 de ani când am trecut prin aşa ceva”, a declarat directorul centrului medical, Athansios Kaltsas, pentru OPEN TV. „A fost dintr-odată, atât de brusc”, a mai spus acesta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate