Mihai Bobonete, scos din minți de manelistul Denis Petcu! ”Ești agramat și pe lângă subiect”! O remarcă ”obraznică” l-a enervat cumplit pe actor

Manelistul Denis Petcu a fost luat tare de Mihai Bobonete pe motiv că acesta l-a sunat să-i spună că a ieșit din casă după ora 22:00.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Densi Petcu, interpret de manele și vlogger, a ieșit noaptea pe străzile din București și nu doar că nu s-a ascuns, ba chiar a sunat în direct la emisiunea online moderată de Mihai Bobonete și Constantin Diță.

fara descriere

Bobonete s-a arătat extrem de contrariat de atitudinea lui Denis Petcu, pe care cel mai probabil nu l-a recunoscut. După ce i-a ținut o scurtă morală legată de ora târzie la care a ieșit la plimbare, actorul i-a corectat o greșeală gramaticală pe care acesta a comis-o.

fara descriere

Actorul s-a enervat și mai rău atunci când Petcu i-a spus că el nu stă la casă, precum Bobonete, așa că nu se poate plimba prin curte. ”Nu e vina mea că eu stau la casă și voi stați la bloc”, i-a spus Bobonete lui Petcu.

Citeste si: Tudorel Popa inovează lumea showbizului. Face emisiune din garsonieră

Citeste si: Mesajul transmis de Mihai Bobonete în plină pandemie de coronavirus: "Rând pe rând ne loveste pe toţi"

Citeste si: Tragedia care cutremură fotbalul românesc. Detaliile sunt tulburătoare

Bobonete, enervat din cauza manelistului

La final, după ce transmisia s-a încheiat, Mihai Bobonete l-a descris pe Denis Petcu în termeni extrem de duri: ”Eu n-am intrat în discuție pentru că era evident că omul nu știa despre ce vorbește, era și agramat și era pe lângă subiect. În primul rând, nu ai voie cu câinele pe stradă la ora 11 seara, indiferent că stai la bloc sau la casă. E o ordonanță și nu mai iese nimeni pe stradă. (...) E o frustrare în mintea lui”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate