Mihai Calin: “Am avut multe ocazii sa emigrez, dar nu am putut”  Vezi de ce nu a plecat in SUA prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, difuzata, sambata, de la 21.30, la Kanal D

Actorul Mihai Calin, prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, difuzata in fiecare sambata, la ora 21:30, la Kanal D, a fost plecat de multe ori in strainatate, in turnee.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereMihai Calin a marturisit ca a avut numeroase ocazii de a ramane in strainatate, dar niciodata nu a putut. “Cu toate ca am avut nenumarate ocazii de a emigra in alta tara, niciodata nu m-a batut gandul sa ma mut in strainatate. Prima ocazie a venit prin anii ’90, cand puteam sa raman in SUA, dar nu mi-am dorit din tot sufletul sa plec din Romania si de aceea nici nu am incercat. Am vizitat foarte multe tari si am vazut multe orase frumoase, dar Romania-i tara mea", a declarat vedeta Kanal D.

Nu ratati, sambata, 1 noiembrie, emisiunea “Norocul iti bate la usa”, prezentata de Mihai Calin, de la ora 21.30, la Kanal D.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate