Mihai Calin: “Merg la sala, fac sport de intretinere”

Mihai Calin, prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, difuzata de Kanal D in fiecare sambata seara de la 21:30, este adeptul formulei “Minte sanatoasa in corp sanatos”

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereInca din perioada copilariei, Mihai Calin a deprins disciplina sportiva, practicand tenis, atletism si volei. “Am jucat volei timp de sase ani, din clasa a VII-a si pana la terminarea liceului. Eram la un club sportiv scolar care se numea <>. In clasa a VIII-a, am castigat, cu scoala, locul II pe Bucuresti”, isi aminteste momentul sau “de glorie” in acest sport.

Si in prezent, sportul ocupa un loc important in agenda saptamanala a actorului si omului de televiziune Mihai Calin: “Merg la sala, fac sport de intretinere. Trebuie sa ma mentin in forma, pentru ca am nevoie in profesia mea. In teatru, uneori, se depune mult efort si e nevoie de o buna conditie fizica”, a adaugat prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”.

Preocuparile sportive i le-a insuflat si fiului sau, Matei. “Fiul meu joaca baschet la un club, de un an. Merge in cantonamente, il insotesc la meciuri”, a adaugat Mihai Calin.  
Pe Mihai Calin il puteti vedea in fiecare sambata, de la 21.30, prezentand emisiunea “Norocul iti bate la usa”, la Kanal D.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate