Mihai Călin nu scapă de procesul cu Ion Caramitru! Ce se întâmplă cu procesul actorilor, după moartea directorului TNB! EXCLUSIV

Mihai Călin nu scapă de procesul cu Ion Caramitru nici după moartea acestuia.

Mihai Calin
Autor: Radu Constantin

In articol:

Săptămâna trecută a avut loc o nouă înfățișare în procesul dintre Mihai Călin și Ion Caramitru, primul după moartea fostului director TNB. A fost termenul la care judecătorii de la Tribunalul București au luat la cunoștință oficial că reclamantul nu mai este în viață.

Moștenitorii lui Ion Caramitru, așteptați să ducă mai departe procesul cu Mihai Călin

Interesant este că magistrații nu au decis suspendarea sau respingerea cererii ci au dat o amânare pentru ”introducere moștenitori”. Cu alte cuvinte, familia lui Ion Caramitru ar putea continua lupta în justiție cu actorul Mihai Călin, căruia fostul șef ierarhic din Teatrul Național București i-a cerut despăgubiri de 20.000 de euro pe motiv că l-ar fi jignit.

Procesul dintre Ion Caramitru și Mihai Călin ajunsese în faza de apel, după ce instanța i-a respins primului cererea de acordare a unor reparații morale. În procesul pe fond, Caramitru pusese pe masa judecătorilor înregistrarea unei emisiuni de la Digi24 în care Mihai Călin l-a acuzat că angajează pe ”pile și relații” și că regizează și joacă în mai bine de jumătate din piesele de la Teatrul Național București pentru a obține 10% din încasări.

Citeste si: Adevărul neștiut despre conflictul dintre Ion Caramitru și Mihai Călin! Câți bani i-a cerut directorul TNB despăgubiri subalternului său și de la ce a început de fapt tot scandalul? EXCLUSIV

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

„Dl Caramitru, pe fiecare spectacol regizat sau în care joacă ia 10% din încasări.

Iar în 2018, din 120 de spectacole jucate la Sala Mare, 66 sunt regizate sau/și jucate de dl Ion Caramitru, în condițiile în care regizează foarte mult, el fiind- a și spus- în materie de regie mai puțin performant”, a spus Mihai Călin la Digi24.

Acuzații dure între Ion Caramitru și Mihai Călin

Ion Caramitru

Caramitru a mai acuzat că Mihai Călin l-a jignit în mod public și că acest lucru i-a afectat imaginea.

Pe de alt parte, actorul a răsuns că fostul director de la TNB are o vendetă personală cu el pentru că, în calitate de lider de sindicat, l-a criticat de mai multe ori și chiar a făcut un memoriu la Ministerul Culturii în care se plângea de conducerea teatrului.

Citeste si: Unde l-a văzut ultima dată Alexandru Arșinel pe Ion Caramitru! „Eu cu el eram...”

”Prin urmare, acest proces este doar o vendetă personală a managerului TNB, exclusiv împotriva unui membru de sindicat (deși în ședința din data de 24.09.2019 a precizat că va da în judecată pe toți liderii de sindicat), care a făcut demersuri legale prin intermediul Sindicatului Actorilor, nu în nume personal, pentru a scoate la lumină niște chestiuni care sunt în principal imorale, autoritățile având puterea să stabilească dacă sunt și ilegale”, a spus Mihai Călin.

Instanța a decis că afirmațiile lui Mihai Călin ”nu se înscriu în sfera ilicitului civil” și a respins acțiunea lui Caramitru. Acesta a făcut apel, iar dosarul a ajuns iar pe masa instanței.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Rămas bun, Ion Caramitru! Cortina s-a lăsat definitiv pentru regretatul actor

Loredana Groza, dezvăluiri din trecutul amoros. Artista a povestit cum s-a îndrăgostit de un cameraman care o filma pe sub fustă: "Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel...

Cum și-a dorit Ion Caramitru să fie înmormântat? Era una dintre cele mai mari dorințe ale actorului

Mesaje importante transmise de astre zodiilor, începând cu noaptea aceasta

VESTE BOMBĂ despre PFIZER! Decizia luată chiar acum: SE PREGĂTESC

Un nou DIVORȚ BOMBĂ în showbiz! Pareau cuplul PERFECT in fata tuturor! Ce se intampla insa cand ajungeau acasa...

ȚEAPA anului în ROMÂNIA! Vă USUCĂ DE BANI. Mare grijă când primiți mesajul

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies