Mihai Constantinescu, drum lin spre „o lume minunată”. Au început deja pregătirile de înmormântare pentru marele artist

Drum lin, spre o lume minunată, îi spune cu întristare o Românie întreagă regretatului Mihai Constantinescu. Medicii au făcut tot posibilul și imposibilul să îl mai țină pe pământ pe artistul generației de aur - dar inima lui a refuzat să mai bată. Cele două iubiri din viața lui, actuala și fosta soție, i-au fost alături până în ultima clipă și au sperat împreună în minuni.

Autor: D.S.


In articol:

Mihai Constantinescu a dus cu el pe cealaltă lume două regrete mari care-i apăsau pe suflet: că nu a putut avea un copil și că în ultimii ani muzica lui a fost dată uitării de către organizatorii de evenimente.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lovită teribil de boală, inima lui Mihai Constantinescu a obosit să mai bată. Aseară, artistul de 73 de ani a făcut încă un stop cardiorespirator și, din păcate, nu l-a mai putut trezi nimeni din moarte. Vreme de 50 de minute s-au chinuit medicii să-l resusciteze, dar eforturile supraomenești au fost zadarnice.

Citeste si: Ultimul omagiu pentru Mihai Constantinescu. Trupul artistului a fost depus la Biserica Sfânta Parascheva

Mihai Constantinescu, drum lin spre „o lume minunată”. Mesajul emoționant al soției

„Iubirea ta este tatuată în inima mea. Drum lin, îngerul meu...”, a fost mesajul tulburător al actualei soții imediat după ce a aflat vestea cruntă. Atât ea cât și fosta lui nevastă sunt dărâmate. Simona și Mihaela i-au stat alături în tot acest timp și s-au rugat împreună. Tot împreună se vor ocupa de înmormântare.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Fosta lui soție a fost surprinsă astăzi plecând de la spital prin oraș să facă ultimele pregătiri.

S-a oprit și la o cofetărie unde a lăsat o comandă.

Pentru familie și apropiați au fost 5 luni grele. 5 luni în care artistul a fost în comă profundă, după două infarcturi consecutive. În tot acest timp- casă i-a fost secția de terapie intensivă a spitalului de urgență Floreasca. Până în ultima clipă- toată lumea a sperat la o minune.

Chinul îndrăgitului cântăreț a început în urmă cu un deceniu, când a fost operat pe cord deschis.

A urmas încă o intervenție, tot la inimă, apoi alta de extirpare a unui rinichi, după ce medicii de la Fundeni i-au depistat o tumoră malignă.

Citeste si: De ce nu a putut avea copii Mihai Constantinescu. Dezvăluiri tulburătoare

Peste toate- o nedreaptă lege i-a mai dat o lovitură crâncenă. A fost izgonit din casa naționalizată în care trăise. Dar... în ciuda cumplitelor încercări, el a rămas mereu încrezător. A găsit mereu puterea să zâmbească. Să fie optimist. Să spere că va trece cu bine orice cumpănă.

Lui Keo i-a botezat fetița și între ei s-a legat o prietenie dincolo de cuvinte.

Keo: Mihai era un om extraordinar de vesel, nu îi plăcea să dea sfaturi, avea o aură extraordinară. Ne va lipsi.

Mihai Constantinescu are în spate o carieră impresionantă, de peste o jumătate de secol. A pătruns în tainele muzicii de la 18 ani, când a început să dea viață unor cântece care au rămas testament pentru o Românie întreagă.

Regretatul artist va fi înmormântat mâine la ora 14- în cimitirul Ghencea Militar.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe și Raluca Pastramă se gândesc la o împăcare după divorț? Gesturile care i-au dat de gol

Jador, nominalizat pentru eliminare la Survivor România după ce strategia Faimoșilor a dat greș. „Nu mai înțeleg nimic. Plec direct acasă!”

Războinicii își iau revanșa și câștigă imunitatea la Survivor România. Victoria, decisă în proba de ștafetă. Zanni: Să învățăm ceva din eliminarea Anei Porgras!

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies