Mihai Constantinescu, în moarte cerebrală! Ar putea fi deconectat de la aparate

Mihai Constantinescu s-ar afla în moarte cerebrală, susțin surse citate de România TV. Totodată, medicii ar discuta cu rudele deconectarea de la aparate a cântărețului.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Potrivit sursei citate, medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca încearcă să le convingă pe rudele artistului ca acesta să fie deconectat de la aparate.

"Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile. Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii'', a declarat medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu pentru România TV.

Ce a declarat Ministrul Sănătății despre Mihai Constantinescu

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că Mihai Constantinescu este în continuare în stare foarte gravă, fiind internat pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

"Singura informație pe care o am și o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat ieri dimineața (luni dimineața -n.r.), a venit în Unitatea de Primiri Urgențe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe terapie intensivă. Se pare că azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezervat, din ceea ce spun medicii", a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate