Mihai Constantinescu, în stop cardio-respirator! A ajuns în stare critică la spital

Cântărețul Mihai Constantinescu a ajuns în stare critică la spital. Din primele informații, ar fi suferit un stop cardio-respirator.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cântărețul Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Conform primelor informații, el ar fi suferit un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat timp de aproape zece minute și acum se află la secția de Terapie Intensivă, sub atenție medicală.

În urmă cu doar două luni artistul în vârstă de 73 de ani și-a anulat concertele din cauza problemelor de sănătate. El suferă de mulți ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

Citeste si: Fiul lui Radu Mazăre, despre condițiile pe care le are tatăl lui în arest: „Doarme pe o saltea de burete, merge la o toaletă comună”

Citeste si: Părinții au crezut că i-a ieșit un coș pe față, dar verdictul medicilor a fost unul îngrozitor! Acum a ajuns să arate așa

Citeste si: După ce s-a întors din vacanță, a observat o umflătură în zona genitală. A mers la medic și nici lor nu le-a venit să creadă ce au scos de acolo!

În urmă cu două luni, Mihai Constantinescu a fost internat în spital

Mihai Constainescu a vorbit atunci despre afecțiunea pe care o are, dar și despre tratamentul pe care îl urmează. Pentru că este nevoie să fie supravegheat permanent, artistul este nevoit să rămână timp de două săptămâni internat.

„Sunt bine şi o să fiu şi mai bine. Adevărul este că afecţiunea pe care o am necesită un tratament de lungă durată şi trebuie să rămân două săptămâni în spital, unde sunt îngrijit extraordinar de bine.

Doresc să fie fericiţi cei care ne ascultă şi să aibă o primăvară frumoasă. Când voi pleca de aici voi un om foarte sănătos şi abia aştept să merg să mă plimb prin ţară. Trebuie să termin tratamentul şi apoi totul va fi minunat. Niciun diagnostic din presă nu este adevărat", a dezvăluit artistul în cadrul unui interviu TV.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate